Mosley Başkanlık Seçimine Karışmayacağını Söyledi

yazar:

kategori:

Padokta Jean Todt’un FIA başkanı olması fikrine kişisel nedenlerle sıcak bakmayan bir kesim bulunuyor. Ancak bir diğer kesimin asıl endişesi, Todt’un seçilmesi halinde Mosley’nin hala kapalı kapılar ardında işleri yürütmesi ihtimalinin olması. Başkanlık seçimini kazanması durumunda Todt’un Mosley’nin ekibiyle çalışmaya devam etmesi bekleniyor, bu durumda yönetimin tavrının fazla değişmeyeceğinden korkuluyor.

Bu spekülasyonlara cevap veren Mosley şu açıklamayı yaptı:

“Benim perde arkasından işleri yürüteceğime dair teorileri var. Bu kesinlikle doğru değil. Asla birini arayıp bunları yapın demem.”

“Eğer birisi beni arayıp “Ne düşünüyorsun?” diye sorarsa cevabımı veririm ancak kararlara karışacak değilim. ”

Mosley, bu açıklamasına tezat bir şekilde, geçtiğimiz aylarda Ürdün Prensi Feisal’a bir mektup yazarak Ari Vatanen’e oy verecek olan üye kulüplerin uzaklaştırılacağını ima etmişti.

Mosley açıklamasında, Todt’un başkanlık için en doğru kişi olduğunu tekrar etti ve onu “harika bir yönetici” olarak tanımladı.


Yorumlar

  1. daha nasıl karışacaksın..perdenin önü görünüyor, arkasına bakmaya ne hacet..Bu adamın tod u böylesine desteklemesi boşuna değil,krallık gibi..resmen varis atıyor kendisine..çünkü vatanen kazanırsa kirli işlerini örten örtüleri zaman içinde kaldırabilir..mercedes, reno, toyota, redbul gibi büyük devlerin varolduğu bu sporda fiat ın borusunun bu denli ötmesini anlayamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir