Schumacher Vettel'e Vazgeçmemesi Gerektiğini Söyledi

yazar:

kategori:

Vettel, son iki yarış öncesinde şampiyona lideri Jenson Button’dan 16 puan geride.

7 kez dünya şampiyonu Schumacher, ihtimallerin düşük olmasına rağmen Vettel’in vazgeçmemesi gerektiğini söyledi ve kalan yarışlarda Vettel’i gönülden desteklediğini açıkladı.

“Bu sezon yine son derece ilgi çekici bir sezon oldu, ve tahminen tüm motor sporları takipçilerinin hissettiği gibi ben de son iki yarışta olacakları görmek için sabırsızlanıyorum.”

“İki şampiyonluk da henüz kesinleşmiş değil, benim için özellikle takım şampiyonası çok önemli, elbette Ferrari’nin üçüncü sırayı korumasını diliyorum.”

“Kariyerim boyunca benim de dikkate aldığım bir gerçeği unutmamakta fayda var: her şey sonuçlanıncaya kadar hiç bir şey bitmiş sayılmaz, sonuna kadar savaşman gerekir. Ferrari’de bu deneyimi uzun yıllardır başarıyla gerçekleştiriyoruz, yine böyle olacağına eminim.”

“Sebastian da muhtemelen bu gerçeği düşünecektir, çünkü hala şampiyonluğu kazanma şansı var. Bu bile büyük bir başarıdır. Önümüzdeki iki yarışta iyi bir performans göstermek için elinden geleni yapacağına eminim. Matematiksel olarak hala her şey mümkün, onun için iyi şans dilemeye devam edeceğim.”


Yorumlar

  1. kesinlikle herşey bitmiş değil 2007 de de nler olduğunu gördük 2008 de öylee yarışçı sonuna kadar zorlamalıdır suminin dedii gibi

  2. doğru söylemiş.keşke hala yarışsaydı.onu çok seviyorum

  3. Resim guzelmis 😀

  4. Aslında gridde bikaç alman pilot ve takım var, Vettel'i desteklemek için akıllarından şöyle sağlam bir kaza ve ya sabotaj matematiği olayı geçmiyormudur acaba; emsal var çünki, merak ettim. Hani yapacaklarından değil öylesine akıllarından geçirseler 🙂 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir