Kobayashi İlk F1 Yarışı İçin Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Toyota yedek pilotu, geçen hafta geçirdiği kaza sonrasında bir omur zedelenmesi yaşayan ve yarışamayacak olan Timo Glock’un yerine geçecek.

2009 sezonu boyunca, kısa süre içinde hazırlanarak piste çıkan pilotların genelde sorun yaşamış olmalarına rağmen, Kobayashi olumlu düşünüyor.

Suzuka’da antenman seansına katılan Kobayashi, Interlagos’un Suzuka’ya oranla başlangıç yapmak için daha uygun bir pist olduğunu düşündüğünü söyledi.

“Bu benim ilk yarışıma çıkmam için olağanüstü bir fırsat, ancak elbette Timo adına üzülüyorum. Onun piste dönmeyi ne kadar istediğini biliyorum”

“Suzuka’da cuma günü aracı kullanma fırsatım oldu. Seans yağmuru olmasına rağmen bu deneyim bu hafta sonu çok işime yarayacak.”

“Daha önce Interlagos’ta hiç yarışmadım ama pistin yapısını oyunlardan ve televizyondan gördüğüm kadarıyla biliyorum, öğrenmenin çok uzun süreceğini sanmam.”

Ancak yine de umutlarını çok yüksek tutmayan Kamui, Brezilya’da asıl amacının damalı bayrağı görmek olduğunu da sözlerine ekledi.

“Zor bir hafta sonu olacak ama ben bu zorluğa hazır olduğumu hissediyorum ve takımın beni %100 desteklediğini biliyorum.”

“Bir kaç gün öncesine kadar bu hafta sonu yarışacağımı düşünmüyordum bile, o nedenle büyük hedefler koymak zor.

“Yalnızca kendimi gururlandırmak ve yarışı problem yaşamadan bitirmek istiyorum; bundan daha fazlası bir hediye olur.”

2008 yılında GP2 Asya Mini-Serisinde şampiyonluk kazanan Kobayashi bu sene GP2’de yalnızca 1 podyum elde ederek hayal kırıklığı yaratmıştı.


Yorumlar

  1. umarim bu da kamikaze cikmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir