Renault, Yeni Bir Görüntü İle Mi Yarışacak?

yazar:

kategori:

Kaza skandalı sonrasında isim sponsoru ING’nin ayrılması ile Fransız takım, R29 aracının görüntüsünde sadece ufak değişikliklere gitmişti.

F1 kurallarına göre dış görünüş, sezon boyunca aynı kalmalı ama büyük bir değişim, diğer bütün takımların oy birliği ile izin alınması durumunda yapılabilir.

Söylentilere göre Brezilya ve Abu Dhabi için yeni görüntü, Renault’un geleneksek sarı ve siyahı olabilir. Marka 2007 senesinde griddeki 30. yılını kutlarken bir modern F1 aracında bu görüntü görülmüş ama yarışlarda kullanılmamıştı.

Renault’un görüntüsünde değişime gitme isteği için işaretlerden biri, ING’nin ayrılmasından sonra takımın diğer alanlarının renginde düzenlemeye gidilmesi. Örnek olarak Hollandalı banka ile uyumlu o belirgin turuncu renk, pilotların giysilerinin alt tasarımında çıkarıldı.

Ayrıca bir başka düşünceye göre geçen hafta sonu Suzuka’da kullanılan sade takım giysileri, 2009’un son iki yarışı için toptan değişim öncesinde geçici bir çözümdü.


Yorumlar

  1. inş takımlar izin verirlerde şu gıcık renklerden kurtuluruz biran önce

  2. R26 daki desenin aynısına dokunmadan sarı-siyah yapsınlar kanatlar kırmızı(total) ama buseneki yeni desende güzeldi sadece ing renkleri işi berbat ediyordu…

  3. tüm takımların onayı gerekiyorsa Williams izin vermemiştir, hehe 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir