Cregan, Şampiyonun Abu Dhabi'de Belirlenmesini Umuyor

yazar:

kategori:

1 Kasım’daki yarış öncesinde Yas Marina pistindeki hazırlıklar devam ederken Cregan, Button’un rakipleri Barrichello ve Vettel’in Interlagos’da yeterli sonucu alıp mücadeleyi Abu Dhabi’ye taşımalarını istiyor.

Cregan: “Eğer Silverstone arifesinde biri gelip de bana sorsa, o zamanda işin (şampiyonluk mücadelesinin) bitmiş olduğunu söylerdim”

“Ama hâlâ devam ediyor olması bizim için, herkes için, şampiyona için muhteşem. Eğer izlenme oranlarına bakarsanız çok etkileyici olduklarını göreceksiniz. Son ana kadar çok büyük bir beklenti olacak”

Cregan, şampiyonu belirleyecek yarış olması durumunda odak noktası haline geleceğini bilmesine rağmen ilk Formula 1 yarışı için heyecanlı.

Cregan: “Öyle veya böyle harika bir hafta sonu geçireceğiz. Abu Dhabi ve BAE’deki hissedarlarımızın tamamından büyük katılımlarla muazzam bir destek programımız var”

“Eğer ilk yarışımızda şampiyon belirlenirse, bu açıkçası baskıyı çok arttıracak. Ama aynı zamanda buraya gelmeye kadar veren insanlar için de harika olacak. Bu onlara hafta sonu için ilave heyecan getirecek.”

“Umarım Pazar akşamı herkes mutlu olacak ve şampiyonu belirleyen bir yarışımız olacak. Bu muteşem olacaktır”


Yorumlar

  1. traş bıçağına benziyor gilette mach3…fakat avantgarde bir pist…

  2. sampiyonun hangi yarista belli olacagi onemli degil ama sampiyon belli zaten. bundan sonra vettel ve rubens'in sampiyon olmasi icin mucizeler gerekiyor. 2007'de kimi'nin yakaladigi sansi yakalayabileceklerini sanmiyorum.

  3. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    ya tamm pist cevresi ışıklandırmalar filan güzelde bizi en azından beni bunlar ilgilendirmez beni pist ilgilendirir yarış ilgilendirir geçişler ilgilendirir okay karacanın lafı aklıma geldi

    Formula1 Spadır Monzadır İstanbulParktır Silverstonedir Catalunyadır İnterlagostur
    Formula1 Valencia Singapur Abu Dhabi deildir bunlar sadece sahte takılardır ve asla Monaco gibi prestije sahip olamazlar…

  4. Erhan Güngör avatarı
    Erhan Güngör

    Büyük bi ihtimal Brezilya'da belli olacak, Jenson.

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Herkesin günlünde brazil'08 yatıyor. Ama bir daha görmemiş zor. O yüzden son yarış diye fazla beklenti içinde olmasınlar

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    tabanca'ya da benziyor 🙂

  7. şu pistin şekline hayranım.aynen toplu simit vesson gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir