Massa: “Ferrari Bottas İçin Henüz Erken”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams’taki takım arkadaşı Valtteri Bottas’ın Ferrari ile adının çok erken anıldığını düşünüyor.

Son dönemde Bottas’ın adı gelecek sene için Ferrari’yle anılıyor. Bottas’ın gelecek sene için henüz bir anlaşması yok ve menajerleri her türlü fırsatı değerlendirdiklerini söyledi.

Massa “Valtteri harika bir yetenek ve gelecekte şansı var. Ancak insanlar çok erken konuşmaya başladılar. 2 sene sonrasını şimdiden konuşmak erken.”

“Bu seneye ve gelecek seneye odaklanmalısınız. Ancak gerçek yeteneğe sahip olduğu açık ve Formula 1’de çok iyi bir geleceğe sahip olacak.” dedi.

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene de söylentileri değerlendirdi. Arrivabene “Bottas bir gelecek. Gelecek derken ilginç olduğunu söylüyorum. Diğer genç pilotlar gibi o da çok iyi performans sergiliyor.” demekle yetindi.

 


Yorumlar

“Massa: “Ferrari Bottas İçin Henüz Erken”” için 5 yanıt

  1. hulk bence ferrari de yarışmayı hakediyo bu bottas’ ı fazla şişiriyolar bottas’a gelene kadar bencede Grosjean
    var .

  2. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Açıkçası Grosjean’ı Bottas’a tercih ederim, tabi en ilk tercihim bu şartlarda Raikkonen’in kalması.

  3. bu performans ile kiminin takımda kalma şansı az bana göre.
    bottas ise bence ideal aday

    ayrıca bu adamın bu cool tavırları yokmu eşşiz…)

  4. bottas için erken ama ferrariye geçecek gibi. bu sene raikkonen için son diyebiliriz. emekli olacak. bu performansla sözleşme yenilemezler. en azından bu sıralama performansıyla. çok isterdim bir sene daha devam etmesini. ama son senelerde sıralamalarda iyice yavaşladı. bir şekilde istenilen seviyede olamıyor.

    1. Ferrari’de yarışmak hiçbir takıma benzemez, birkaç kötü sonuçdan sonra herkes toparlayamaz, Massada bunun en büyük örneğidir.

      En önemlisi o baskıyı kaldırabilmektir, her yarısında mukemmel olman beklenmektedir.Yerine geleceği adamda Kimi Raikkonen.

      Kimi sıralamada bir şekilde geri kalıyor ama hala üst sınıf bir pilot.Bence performansı 2 3 sene daha yarişacak durumda.Ondan daha iyisi Ferrari için şuanda yok.İyi performanslar gelecek, yarışta kazanacağız karamsar olmaya gerek yok.

      Ferrari zaten istediği pilotu alacak konumda, genç pilotlara şans veren bir takımda değil.Dolayısıyla Bottas şuanda Kimi’nin performansı çok kötü olmaz ise ikinci üçüncü seçenek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir