Vettel "Baskı Brawn Sürücüleri Üstünde"

yazar:

kategori:

Vettel “Şu anda yapabileceğim tek şey kazanmak, baskı önümde yer alan ikilide. Yarış kazanmam gerektiğini bilme ve önümdekilerin hata yapması  gerektiği konusunda zeki olmaya gerek yok.”

“Singapur ve Japonya’da yapılan son 2 yarış, özellikle de Singapur daha iyi olabilirdi ancak bu artık geçmişte kaldı. Umarım kaybettiğim o 3 puan sonunda gerekli olmaz. Japonya bizim için harikaydı ve önümüzdeki 2 yarış için sabırsızlanıyorum.”

“Brezilya pisti bize uyacak. Yere basma gücünün gerekli olduğu virajlar var ve bu bizim güçlü olduğumuz yönümüz. Bu yüzden yarış için sabırsızlanıyoruz ancak ne beklediğimizi bilemiyoruz.”

“Bu hafta sonu KERS’li araçları yenmek zor olacak, Dağa tırmanma var ve orada iyi hızlanmaya ihtiyaç var.”

“Mark’ın şampiyonluk mücadelesinde yer alamaması üzücü ancak biz güçlü bir takımız, tek elle çalışıyoruz ve eğer gerekli olursa o bunu reddedecek son kişidir.” dedi.

Vettel, yağmur olmaması halinde motor konusunda endişeli olacaklarını söyledi.

Vettel “Son yarışlarda cuma günü yağmurluydu ve herkes az sürüş yaptı, böylece biz de fazla bedel ödemeden motor ömründen kazandık. Interlagos, her zaman büyük gelişim gösterebilecek bir pist oldu. Ancak kuru ya da yağmurlu olup olmayacağını bilmiyoruz ve yarın kaç aracın piste çıktığına bakacağız.” ded


Yorumlar

  1. Senin yaptığın bu yorum ve buna benzer faşistçe yorumların bile senin nasıl bir insan ! olduğunu ortaya koyuyor .Belli ki alman ve italyanlardan çok çekmişsin.Hala etkisi üzerinde.

  2. iyi bir çocuk vettel…herkes seviyor:)

  3. aslında sakallarını kontrol ediyor ne kadar uzamış diye 🙂

  4. yanaktan makas almış 😀

  5. vettel de brawn pilotlarına psikolojik baskı uygulamaya calısıyor :))

  6. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    2008de Hamilton ı geçmeye benzemez genç bu işler, senide görücez.

  7. Ertan Akkaş avatarı

    Güzel resim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir