Button'ın Üzerinde Ekstra Baskı Yokmuş

yazar:

kategori:

Button “Sebastian baskının bizim üzerimizde olduğunu söylüyor ancak durum öyle değil, hepimiz için aynı. Hepimiz şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, Sebastian, ben ve belki de Rubens için bu ilk kez oluyor.”

“Bu durum içerisinde yer almak heyecan veriyor ancak lider olan benim.”

“Şu anda hepimiz, geçmişte başardıklarımızdan çok daha iyi olan bir şey için mücadele ediyoruz.”

“Sabah gülerek kalkıyorum ve şampiyonluğu kazanabilecek olmam bana ekstra baskı sağlamıyor ancak tabiki heyecan veriyor. Ben iyimserim.” dedi.

Button, son yarışlarda kendisinden beklenen performansı gösterememesine rağmen takımının bu hafta sonu için iyi gelişim gösterdiğini düşünüyor.

Button “Böyle bir pistte bize yardımcı olacak bazı yeniliklere sahibiz. İyi bir adım atacağız. Son yarış, başlangıç noktası ve cumartesi günü sarı bayraklardaki hatalar nedeniyle zordu.”

“Performansımız iyiydi ancak çok geriden başladığınızda yarış zor olur ve bugünlerde F1’de geçiş yapmak zor. Yapmam gereken her hamle fırsatını değerlendirdim ancak başladığım nokta iyi puanlar için zordu.”

“Son 2 yarışa gelirken araçta daha iyi olacağım konusunda ve yeniliklerin bize yardım edeceğine eminim.” dedi.

İlk 7 yarışın 6’sını kazanan ancak ardından gelen 8 yarışta sadece 1 kez podyuma çıkabilen şampiyona lideri sürücü, mümkün olan koşullarda en iyi sonucu almaya çalıştığını belirtti.

Button “Puan kazanma ve yarışı kazanma hedeflerimde değişiklik olmadı. Katıldığım her yarışı kazanmaya çalışıyorum ve sezonun tümünde lider oldum.”

“Takipte olan insanlar için durum daha farklı. Onlar bana göre daha agresif olmak zorunda. Ben sadece puan kazanmak istemiyorum ve hedefim asla bu olmadı ancak içerisinde girmek istemediğiniz bazı durumlar olabiliyor. Ben iyi bir denge oluşturduğumu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Efendiliğine de hayranım ama!

  2. Yahu herkes Button saldı, dağıldı diyor, yok öyle birşey. Başta şanslıydı şimdi biraz şanssız, o kadar. Fena da sürmüyor hani, bariz bir hatasını ve ya anormal derecede iyi bir yarışını gören oldu mu, hep istikrarlı hep ortalama; elbet eğer bu araç Kimi'de ya da Alonso'da ya da Hamilton'da olsaydı şimdiye iki kere şampiyonlardı ama kumaş bu yani. Brawn da güç kaybetti, bikaç şanssız olay da oldu, o kadar artık, dedik ya kumaş bu!

  3. Zaten saldım çayıra Mevlam kayıra modundasın.Biraz zorla be adamım.

  4. sen bu yarıştan puan çıkaramazssan baskıyı o zaman gör. şampiyon olmak istiyorsan ne yap ne et puan çıkar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir