Bahrain'de Kimi Rüzgarı 2. Gün

yazar:

kategori:

Bahrain’deki Sakhir pistinde gerçekleştirilen sezon öncesi testleri bugün açık hava ve sıcak koşullarda devam etti.

Dün ile karşılaştırıldığında yumuşak bir hava ve hemen hemen yok denecek kadar rüzgar, iyileşen hava koşullarının yardımıyla Kimi Raikkonen ve Luca Badoer farklı programlarda çalıştılar.

Dünya şampiyonu Kimi Raikkonen bugün tam bir yarış simülasyonu gerçekleştirdi. Üç aşamalı sıralama formatı, tam bir yarış mesafesi, yakıt ikmali ve lastik değişiminin yapıldığı pitstop çalışmalarıyla birlikte gerçek bir yarış denemesi yaptı.

Scuderia’nın resmi test pilotu genel olarak F2008’in gelişimi üzerine konsantre oldu ve araç üzerinde değişik yarış ayarları ile test yaptı.

Raikkonen bugün 77 tur tamamladı ve 1:30.595’lik derecesiyle günün en hızlı ismi oldu. Takımın test pilotu Luca Badoer ise Raikkonen’e nazaran biraz daha az pist üzerinde kaldı.

Pistte 64 tur atan Badoer’in en iyi derecesi 1:32.230 oldu. Testler yarın Felipe Massa’nın, Kimi Raikkonen’e katılmasıyla birlikte devam edecek.


Yorumlar

  1. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    arkadaşım site yoktu açıldıktan sonra ise ajanslarda çıkan resimler siteye eklendi. test fotograflarından bulabilirsin.

    Teşekkürler

  2. bu sitede güzel resimler oluodu hep neden bahreynle ilgili yok az takım katıldığı çin mi ?

  3. tanver_KIMI avatarı

    daha testlerin ikinci günü ve KIMI tur rekorundan sdce 0.3saniye daha yavaş (EN HIZLI TUR ZAMANI 2004te SCHUMI TARAFINDAN yapılan 1.30.252) bu testler 6 gün sürck yani daha 4 gün var MASSAda bgn katılcak testlere BADOERin yerine bnce çok daha iyi bir tur rekoru geleblr.Bence FERRARI şu anda en hızlı takım test olmasına rağmen söylüyorum çünkü çok açık bişi ALONSO VE HAMILTON bile kabl etti bunu hatta ALONSO F2008i kullanmak isterdim diye bi açıklama yaptı ve HAMILTON FERRARIye yetişebilmek için daha çok çalışmamız lazım dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir