Massa "Kaza Beni Değiştirmedi"

yazar:

kategori:

Macaristan’dan sonra ilk defa pist üzerinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Massa “Kendimi çok iyi hissediyorum. Aracı sürmek daha iyi olurdu ancak ben durumun oldukça iyi ilerlemesinden memnunum. İyileşme harika ve kendimi her zamanki gibi hissettiğimi söyleyebilirim.”

“2. ameliyatımın ardından sonra geride kalan son 3 haftada zinde olmak için çalışmalarımı sürdürdüm ve şu anda gerçekten fiziksel açıdan kazadan önceki gibi olduğumu söyleyebilirim.”

“Fiorano’da 2007 ile 100 km yaptık ve testler gerçekten iyiydi. Dürüst olmak gerekirse gerçekten yavaş değildim, zorluyordum ve her şey yolundaydı. İstikrar bile iyiydi ve her şey normaldi, bu yüzden çok mutluyum.” dedi.

Massa şu anda yapabilecekleri konusunda bir sınırlamanın olmadığını ancak tam olarak iyileşmeyi beklediklerini söyledi.

Massa “Dürüst olmak gerekirse daha önce yaptığım her şeyi yapabilirim. Tek sorun her şeyin % 100 olması çünkü sporumuz riskli.  Bir kaza daha geçirebiliriz bu yüzden kaza ihtimaline karşı % 100 iyileşmeyi beklemeliyiz. Bu yüzden biraz daha bekliyoruz ve gelecek seneyi beklemek daha iyi.” dedi.

Massa aynı zamanda beklemenin zor olduğunu ve piste tekrar çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Massa Kolay değil. Araçta olmak ve özellikle Brezilya’da yarışmak istiyorum. Bu yarışta dönmek harika olurdu ancak ne yazıkki biraz daha beklemek zorundayız. Dışarıdan sadece izlemek, bir şey yapmamak ve testlerde neler olduğu konusunda konuşmak kolay değil.” dedi.

Massa, Brezilya’da pazar günü damalı bayrağı arkadaşı Rubens Barrichello için sallamak istediğini ancak Jenson Button’ın hâlâ şampiyonluk için favori olduğunu söyledi.

Bu arada Massa ve Fernando Alonso, takım arkadaşı olduklarının açıklanmasının ardından ilk kez Brezilya’da bir araya geldiler ve kucaklaşırken kameralar tarafından görüntülendiler. Massa aynı zamanda geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son virajda kaybettiği Lewis Hamilton’la da kucaklaştı.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Bence yanılıyorsunmulti f1 çünkü tarihte çok ağır kazalar geçirip ara veren ve sonra şampiyon olan pilotlar var.Bunlar istisna denilmeyecek kadar da çok.Massa hırsı ile eski günlerini aratmayacaktır

  2. yavaş yavaş sevmeyen arkadaşların sevgisini kazanıyorum kanaatindeyim. bir m1chael birde vega nitro kaldı. bu vega nitroda bana hiç yüz vermiyor kardeşim:))

  3. bora nerdesin ? özledik seni…esas kimici olduğun zaman daha çok sevineceğim. çok ısrar edersen bir şiir daha patlatırım. ayıpsın:))

  4. 2010 da durum bazı insanların düşündüğü gibi olmayacak ve massa alonsonun önünde yer alacak hatta inşallah şampiyon olacak.sonuç mu?alonsoya elveda vettele merhaba.

  5. zfr biz buradayız, 2005'ten beri kullandığımız nickle. CNNTurk güvenli, kontrollü ve seviyeli bir site olsaydı kesinlikle orada da olacaktım.

    Umarım Alonso Ferrari'de başarılı olursa siz nick değiştirmeden boş konuşmaya devam edersiniz.

  6. ben massa nın eskısı gıbı olacagına ıhtımal vermıyorum nedense.bır kere cok agır bır kaza ve tedavı surecı gecırdı.her ne kadar doktorlar ıyılestı gozu cok ıyı deselerde bu kaza pısıkolojısı ıle eskı sı gıbı olacagını sanmıyorum.kı alonso cok guclu bır pılot.massa yı her zaman yenebılecek bır pılot.kaza bahane edılemez.ama massa da eskısı gıbı olmayacaktır dıye tahmın edıyorum.

    ıkısının anlasma mevzusuna gelınce ..ıkısıde hep bana rab bena karekterlı ınsanlar.bıraz zor anlasırlar ama ummadıgın tas bas yarar.gormeden yorum yapamayız.

  7. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Musab, Massa'nın sadece kulağını gördün ve bu müthiş yorumları yaptın :))

    Epeydir Sitemizden uzak kaldım ama en çok ta senden :)) Sen eksik olma emi güzel dostum.. Bu arada bir şiir kaçırdım mı diye baktım ama yorumlarda göremedim.. Neyse hadi bakalım son 2 yarış keyfini çıkaralım

  8. biraz bekle vega hele bir piste ciksin lar senin merakin da giderilir inan fazla beklemeyeceksin ve umarim o zaman da buralarda olursun da beraber yine burda konusuruz

  9. "Bu arada Massa ve Fernando Alonso, takım arkadaşı olduklarının açıklanmasının ardından ilk kez Brezilya'da bir araya geldiler ve kucaklaşırken kameralar tarafından görüntülendiler. Massa aynı zamanda geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son virajda kaybettiği Lewis Hamilton'la da kucaklaştı."

    Latin kökenli, İspanyol, İtalyan, Brezilyalı tarzı pilotlar böyle oluyorlar. Akdenizliler de böyle. Güzel bir tartışma sonucu olmuş. Alonso ile Massa'nın 2010'da birbirini yiyeceğini düşünen insanların yanılma olasılığı fazla.

  10. Musab Bera, !!! Harikasın..Alonso' seninde çukurun hazır merak etme adlı bakışını bakıyor.Massa her daim dar edecek pisti ona inşallah.Alonso' nun Ferrari' den gönderilişi gelişinden daha görkemli olacak umarım.

  11. eminim sneye massa alonsoya geçilirse bazılarını bahanesi hazır.neymiş massa 2009 macaristan yarışından sonra kokpite hiç geçmedi, araca uyum sağlayamadı, kaza yaptı, yan yattı, çamura battı.demedi demyin bunları göreceğiz.

  12. arkadaşlar bu resmi ve resimdeki bakışları yorumluyorum…
    alonso: demek benim hakkımda singapur hile sahtekarlık vs. herşeyi konuşursun ha şimdi sağ bir kroşeyle o kaşını bir açarsam dünyayı tek gözle görürsün. bir sürü gazeteci var iyisimi güleyim. elbet yalnız kalacağız garajda antremanda o zaman görürsün gününü. zaten bu konuyu santandere söyleyeceğim. önce başa çıkamam korkusuyla kimi yollattım sen kolay bir avsın diye ama sende çene maaşaallah hiç durmuyor konuş bakalım hesabını ilk fırsatta soracağım…
    massa: bu adam beni yenecekmiş ha zor bir adam ha. sen ancak hile ile başarı sağlarsın birde fisiyi aldırtmış benim yerime göreceksin gününü…kaza yaptık kimi hastaneye gelmedi ama bu adam gelse kesin ben komadayken ilacıma zehir koyardı beni komple saf dışı bırakırdı neyse bizimde arkamız boş değil. todtun oğlu uyarmıştı ama arkası çok sağlam neyse şumiden destek alırım. olmadı zaten sülalemle geliyorum onlar destekler zaten onların yanında beni dövemez zaten karete kursunada gitmeye başladım. çekiç atma kursu alıyorum kask fırlatma hadisesi olursa kollarım güçlü ve antremanlı olsun diye…:))

  13. kaza sadece sende biraz kaş kısmında değişiklik yaptı birazda çene kısmında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir