Alonso "Hava Koşullarına Hızlı Reaksiyon Önemli Olacak"

yazar:

kategori:

Brezilya’da 2. antrenmanları zirvede tamamlayan Alonso “Bugün kolay değildi çünkü sürekli olarak hava koşulları değişiyordu. Bu yüzden setup üzerinde yoğunlaşmak zordu ancak sonunda bazı iyi sürüşler gerçekleştirip iyi sonuçlar alabildik ve umarım bu şekilde iyi çalışmayı sürdürürüz.”

“Bu hafta sonu hava koşullarının etkili olacağını düşünüyorum bu yüzden değişikliklere hızlı bir şekilde reaksiyon vermenin esnek olmanın kilit noktalar olacağını düşünüyorum.”

“Oldukça ilginç bir hafta sonu bizi bekliyor ve umarım yarın sabah çalışmaları maksimuma çıkarabilir ve sıralamalar için iyi konumda olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Fisichella olabilir Gökhan. Hem eski takım arkadaşı hemde yeni. Aralarında anlaşıp güzel bir takım oyunu kurabilirler. Hem Monte bunların iyi anlaştığını görürse takımda da yanyana koyabilir 2010'da. Ne de olsa Fisi'de Brezilyalı 😉

  2. gökhan demir arkadaşıma dokunmayın lütfen:)

  3. senin yaş 13 mü arkadaşım? her alonso haberine kuyrugunu kıstırmış kedi misali bir saldırganlık içinde yorumlar görüyoruz… biz okumaktan sıkıldık sen yazmaktan sıkılmadın.

  4. gokahan bende alonsocu olmadıgım halde alonsocu arkadaslarıma katılıyorum bu konuda.yaptıgın resmen tahrik.

    aynı seylerı kımı de soyledı.kendın ıcın yapılmasını ıstemedıgını baskası ıcın yapma.bıraz daha olgun yorum lutfen.

  5. M.Gökhan Demir arkadaşım provakasyon yapma haberle ilgili görüşün varsa bildir yoksa insanların sinirini bozma ok;)

  6. "Bu hafta sonu hava koşullarının etkili olacağını düşünüyorum bu yüzden değişikliklere hızlı bir şekilde reaksiyon vermenin esnek olmanın kilit noktalar olacağını düşünüyorum."

    Ralf Schumacher'i bir Belçika GPsinde yanlış bir karar vererek daha kurumamış piste kuru zemin lastiği ile çıkardığını gördüğüm Toyota takımını hatırlayınca bu sözün doğruluğuna katılıyorum.

  7. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    darlanmayın az sakin

  8. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ya m.gökhan demir gercekten sınırları zorluyorsun küfür istiyosun yani valalhi yaa. yaw anlamıyorum sizi yaa :((((. ne biçim f1 anlayışınız taraftarlığınız varya yuhhh :(((

  9. Burda mesaj veriyor aslında..Kimi çarptırsamda SC girse ve bedavadan yarış kazansam diye..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir