Webber "Raikkonen Red Bull'a Tam Uyar"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde Raikkonen’in menajerlerinin Red Bull ile 2010’da koltuk için görüştükleri yönündeydi ancak bu spekülasyon reddedilmişti.

Ancak Webber Brezilya’da yaptığı açıklamada “Red Bull ona  mükemmel uyar.”

“Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1’de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Webber "Raikkonen Red Bull'a Tam Uyar" …………..trf1 ın 17.10.2009 11:06:00 haberi
    Kimi Raikkonen'in gelecek sene Red Bull'da yarışabileceğine dair çıkan spekülasyonlar Brezilya'da Mark Webber'in yaptığı açıklamalar ile tekrar ortaya çıktı.
    Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde Raikkonen'in menajerlerinin Red Bull ile 2010'da koltuk için görüştükleri yönündeydi ancak bu spekülasyon reddedilmişti.
    Ancak Webber Brezilya'da yaptığı açıklamada "Red Bull ona mükemmel uyar."
    "Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1'de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal." dedi.
    Bu haberı okudugumda ılgınc weber cok konusuyor ama sallamıstır dıye ıc gecırmıstım.ancak yorumların bırınde multiF1 nıcklı bır arkadasımız!’’ Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1'de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal." dedi.

    ‘’ bu cumle sankı kımı nın mc laren yada brawn la anlastıgını ancak acıklamanın yapılmadıgı ve tum f1 kamu oyuun oyalandıgını gostermıyormu??’’ Seklınde bır yorum yazmıstı.bende neden olmasınkı dıye dusunmustum.zıra bu arkadasın 8+aldıgı bır yorumdu.

    Weber bu aralar baya bır kehanette bulunuyor.kımı ferrarıden ayrıldı.bu takımı saymassak kımınınde sampıyonluga uynayacaklarına ınanmadıgı dıger takımları cıkarırsak kı Toyota ıle bır sekılde olmayacak oda anlasıldı…gerıye kalan takımlar ıcınde red bull brawn ve mc laren kalıyor.red bull ıkı pılotunu acıkladı.brawn dan barıcello gıdıyor hatta button unda anlasamadıgı gelen haberler arasında.mc laren hala ıkıncı pılotunu acıklamadı.kımı haberlerıde bu aralar kesıldı.her ne kadar norbert huag cok para ısteyen pılotlar bıze gore degıl desede acaba dıyorum anlasıldıda acıklanmayarak ıstıkametmı degıstırılıyor.

    Bana gore kımı ortalıgı oyalıyor.cunkı mc larenle anlastı.sımdı beklemede.mc larend ebeklemede.hem hekkı yı gonderdıklerını kımıyı aldıklarını abu dhabı den sonar acıklaacaklar.su an gundem degıstıryorlar gıbı gelıyor.eger benımde tahmınım tutmassa kımı f1 I bırakır dıye dusunuyorum.

  2. Bence webber boş konuşmamış. multiF1, doğru tahmin etmiş gibisin. Kimiciler olarak biraz umutlanmışızdır… ayrıca bugün Kimi'nin doğum günü. 30 yaşına bastı bugün.

  3. Raikonen gelince sen gideceksin hala konuşup kendi kuyunu kazıyorsun…

  4. Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1'de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal." dedi.

    bu cumle sankı kımı nın mc laren yada brawn la anlastıgını ancak acıklamanın yapılmadıgı ve tum f1 kamu oyuun oyalandıgını gostermıyormu??

  5. webber bsg (bu kısaltmayı bilenler bilirler)

    😀

  6. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Weber eğer bir rekor kırarsa bu rekor sanırım medyaya en çok konuşan pilot rekoru olacaktır.

  7. raikonen redbula gitsee sende bize gelsen fena olmazz ben şundan eminimki redbull ve brown gp 2010 da da rekabetçi olacaklardır rekabetçi olmamaları için bir neden yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir