Button: "Şampiyonluğu Hak Ediyorum"

yazar:

kategori:

Geçen sene Brezilyalı komedyenin Lewis Hamilton’a siyah bir oyuncak kedi atmasının ardından aynı komik adam, Perşembe akşamı Button’un seçtiği lokantanın girişinin üzerine bir merdiven kurdu.

Brwan pilotu, girişten geçerek meydan okucu ve batıl inançlara aldırış etmediğini gösterdi.

Ayrıca Mirror gazetesine konuşan Berne Ecclestone, Jenson Button’un Interlagos’ta da şampiyonluğunu ilan edemeyip, şansların son yarış Abu Dhabi’ye bırakılmasını umduğunu belirtti.

Bununla birlikte Button, şampiyonluğu hak ettiğini göstermek için daha fazla yarış kazanmaya ihtiyacı olmadığını da söyledi.

Button: “Bir şampiyon gibi kazanmak, şampiyonayı kazanmakla ilgilidir. Bu da 17 yarışta diğerlerinden fazla puan kazanma olayıdır”

“Şüphesiz bu yarışı kazanmak rüya olacaktır. Ama en büyük rüya, dünya şampiyonluğunu kazanmaktır. Lewis (2008’de) 5. oldu ve şampiyonluğu kazandı. Her pilot onun yerinde olmak isterdi.”


Yorumlar

  1. gokhan gokhan,lash sizemi soracam nasıl konuşacağımı haddinizi bilin,bu benim kendi fikrim,katılırsın katılmazsın o beni bağlar,gördük hakeden pilotunuzun bugünkü hallerini…

  2. Button şampiyonluğu sezonun ilk yedi yarışında haketti.Brezilyada iyi bir performans göstererek şampiyonluğu ilan etme zamanı geldi adamım.

  3. Eğer sezon başındaki 6 yarışı domine etmiş olmasaydın şu an 4 pilot arasında kıyasıya bir çekişme izleyecektik ve aralarındaki puan farkı 3 puan olacaktı belkide.Son 8 yarışta aldığın puanlar ortada neyi hakettiğini düşünüyorsun sen anlamadım.Allahtan Vettel ve Webber de şansızlıklar yaşadı ve buda Buttonun işine yaradı.Seneye işler bu kadar kolay olmayacak bundan emin olabilirsin.

  4. 2 yarış var hak dip etmediğini görecezz istanbul dan buyana kazanamıyorsun altındaki araba ya göre çok zayıf

  5. önemli olan haketmek değil kazanmak. şimdiden şampiyon havalarına girmemek gerek Jenson. Barichello ya da Vettel şampiyon olursa haketmemiş mi olacaklar? ne saçma.

  6. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    padokman bu senenin en iyisiydi brawn sen geç o ayakları difüzör falan. kedi uzanamadığı ciğer ne der sen bilirsin. öle yada böle şampiyon olacak her 2 klasmandada bunu kabullen seneye konuş

  7. Sezon başındaki boşluğu ve difüzör olayını iyi kullandınız ama sezonun ikinci yarısında ortada pek yoktunuz,bakalım seneye bir şampiyon gibi performans ın olacakmı..pek sanmıyorum

  8. Umarim sampiyon olursun sampiyonlugun uzerine cok buyuk bahis oynadim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir