Massa "Alonso'yla İyi Takım Olacağız"

yazar:

kategori:

Dün Alonso’yla Interlagos’ta bir araya gelen Massa “El sıkıştık, neler olduğu konusunda konuştuk ve daha fazlası yok.”

“Ancak tabiki gelecek sene hakkında konuşacağız ve umarım harika takım oluşturup Ferrari için iyi sonuçlar alırız.” dedi.

Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali “Asıl önceliğin takımın 1 numara olmak istediğini bilen 2 harika sürücümüz olacak.”

“Felipe yıllardan beri bizim ailemizin bir parçası ve o bu konuyu çok iyi biliyor. Fernando’nun da takımın doğasında bunun olduğunu anlayacağını ve saygı göstereceğine eminim.””

“Sorun olmayacak.” dedi.


Yorumlar

  1. stefano yanlış tanımış alonsoyu sanırım:)

    20.20.2006
    Fernando Alonso, ikinci şampiyonluğu için Renault'nun tam olarak arkasında olması gerektiğini belirterek, esas önceliğin markalar değil, pilotlar şampiyonası olduğunu belirtti. Brezilya Grand Prix'si öncesindeki basın toplatısında konuşan Alonso, "Önemli olan, pilotlar şampiyonası, sadece benim için değil, herkes için bu böyle" dedi.
    alonso için öncelik kendi birinciliği.

  2. elif çivici avatarı

    Stefano sorun yaratmaz,felipe de yaratmaz,alonso da yaratmaz malum artık daha iyisini bulamaz gridde,bu son şansı ve mükemmel bir şekilde değerlendirecektir.şampiyonluk savaşı muhteşem olacak.

  3. Alonso-Mclaren-Hamilton olaylarının yaşanmış olması Ferrari için bir avantaj, çünkü artık Ferrari'de Alonso'da bu konuda daha dikkatli davranacaktır, sonuna kadar etik bir şekilde mücadele ettikleri sürece birbirlerine girmişler girmemişler basına malzeme çıkmış veya çıkmamış hiç ama hiç sorun değil… Öncelikle Ferrari Mclaren değil, Massa Hamilton değil, ortada Ron Dennis yok ve Alonso (umarım) akıllanmış durumda…

    Ferrari sağlam bir kadro kurdu, bakalım Kimi Mclaren'e imza atacak mı, atmazsa Mclaren pilot kadrosu bakımından sıkıntıya düşebilir, bence grid'te Alonso-Massa ikilisi ayarında ki ikililer Hamilton-Kimi veya en kötü Hamilton-Vettel ikilisidir, bakalım bizi güzel bir sezon bekliyor özellikle tırt geçen 2009 sezonundan sonra…

  4. schumacher ve kimi'den sonra gercek şu ki, bir karizmatik stari olmayan bir ferrari izleyeceğiz… alonso'nun (kotu manada soylemiyorum,belki de olmasi gereken bu) bencil bir profesyonel, massa da fazla duygusal bir amator. takimda gurultu cikacak diyenlere katilanlardan biriyim. gelecek sene icin Brawn'in dehasiyla kimi'nin pilotajini izlemeyi cok isterim.

  5. Arkadaşlar bir şey dikkatinizi çekti mi? Schumacher – Alonso, Hamilton – Alonso, Massa – Alonso. Her olayın ana kahramanı Alonso. Tesadüf mü acaba 😉

  6. yaw ben bu sözleri daha nöce duymuştum sanki hamiltonla alonso arasında …
    🙂
    seneye görecez bakalım kime ne denilecek o zaman
    aslında bu duruma en çok gazeteciler seviniyorlar çünkü seneye yzacak çok şey olacak…

  7. burak bocek avatarı

    He şöyle be Massam.Bir güzen hoşgeldin de,sıcak bir sohbet et,sen rekabetçi ol al birincilikleri Alonso ile umarım.Zaten hanginizin kazandığı öçemli dğeil yeter ki biz kazanalım.

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    fotoda ikiside "seneye neler olucak görücez" der gibi bakıyo 😀
    bencede çok yapmacık gülmüşler 🙂

  9. inci incili avatarı

    diplomatik gülüşlere benzemiş. seneye ferraride şenlik var. zevkli olacak.

  10. güzel bi ikili olsunlar.hem kendileri hemde takım kazansın.

  11. inş bir 2007 dii hamilton alonso olayı yaşanmaz

  12. mehmet ceviz avatarı

    yazmayayım yazmayayım dedim(el adama kendi takımına yaz der).massa sen rubensin yerini alacaksın;alonso da şuminin yerine geçecek.inşallah mclarende ferraride düzelirde zevkli bir sezon izleriz.

  13. mehmet ceviz avatarı

    yazmayayım yazmayayım dedim(el adama kendi takımına yaz der).massa sen rubensin yerini alacaksın;alonso da şuminin yerine geçecek.inşallah mclarende ferraride düzelirde zevkli bir sezon izleriz.

  14. Yakinda Ferrarinin brezilya hukumetiyle anlasmasi var diye bir haber cikarsa sasirmiyacam.Nedir bu 9 yildir brezilyali utma aski anlamadim gitti.Brezilyalilar icin Micheal,Kimi gibi pilotlari harcadilar.

  15. Massa, durduk yerde adamın yeminli ifadesinin yalan olduğunu ima edip durmazsan çok iyi takım arkadaşı olabilirsiniz bence de 🙂

    fotoğrafta ikisi de çok yapay gülmüş bu arada.

  16. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    çıkıpta kötü takım olacağız diyemezsinizki zaten. şey ister demeniz D:

  17. Dur kusur bulayım: Massa'nın saat olmamış 🙂 olmuş mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir