Hamilton "Kuru Zemin Ayarlarıyla Gidiyorduk"

yazar:

kategori:

Son şampiyon Hamilton, sıralamaların birinci bölümünde pist koşullarının en iyi olduğu esnada derece elde edemedi ve sıralamada 18. sıraya geriledi.

Hamilton “Zayıf performans sergiledik. Aracımız yağmurda oldukça kötüydü, düzlükte bile son sürat gidemiyorduk. Yol tutuşum o kadar azdı.”

“Kuru zemin ayarlarıyla gidiyorduk ve bu ayarlar yağmurda sürebileceğinizden çok daha sertti. Bu da bizi kötü etkiledi. Bu koşullarda yere basma seviyesinin etkisini görebiliyorsunuz.” dedi.

Hamilton spin attığu anda gazın sadece % 70’ini kullandığını söyledi.

Hamilton’ın takım arkadaşı Heikki Kovalainen de 16. sırada kalarak ilk bölümde elendi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    işte bunun için aracı kuru zemine göre ayarlamışlar,demekki f1 seyredenleri salak yerine koyan olmamış,tebrikler iyi iş çıkardınız,biraz da şansın yardımıyla..

  2. inanamıyorum ya hava şartlarını biliyosunuz neden aracı kuru havaya göre ayarlıyosunuz delircem ya çok kızgınım McLarene çok!!!

  3. lewis attığının kanaatindeyim.:)

  4. zemin kurudugunda ayarları degistirmek o kadar zor degil ki yarıstan onceki zaman aralıgında optimum bir iyilestirme yapılır her takımda . yine de lewis in sansı olabilir ama yagmur yine yagarsa bence, kuru zeminde degil

  5. veyis keleş avatarı

    daha 2008 monza sıralamalarında da yine yağmur vardı o zamanda yağmurun değişkenliği ve yanlış lastik seçiminden q3 de elenmişti (hoş, bize harika geçişler izletti bu sayede) şimdi de interlagos ve bi yağmurlu sıralama hezimeti daha. ya şampiyonluğu kovalıyo olsaydı..

  6. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bakalım yarın hava tahminleri yağışlı olacagını sölüyor ama allahın işi bakarsın pist kurur bizim kuru zemin ayarlarıda işe yarar

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    hadı be kardesım barı sen yapma.tum antremanlar yagmurda.sıralamalar yogun yagmurda.yarında yagmur yagacagı %90 kalmıs kuru hava dıyor.f1 seyredenlerı salakmı sanıyor bunlar.bır yasıma daha gırdım valla

  8. yarın hava nasıl olacak, buna bakmak lazım, eğer çok agresif bir ayarla çıktıysak, kuru zeminde büyük bir fark getirir bu

  9. nasıl yani kuru zemin ayarları hafta sonundan beri takım bilmiyormu ki yağmur olduğunu nasıl böyle bir hata yaparlar bahane bence;)

  10. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    mclaren nasıl böyle bir hata yaparki. zaten cuma antrenmanlarından beri yağmur vardı.

  11. bence bahanee bu imkanı yok antrenman turlarında havanın ve pist koşullarının nasıl olduğunu biliyorlardı bencee

  12. e ıslak zemin ayarıyla gitseydiniz o zaman lewis?

  13. YUNUSEMRE SUBAŞI avatarı
    YUNUSEMRE SUBAŞI

    o Da takımın hatası kuru zemin ayarları ile ıslak zemin kaza yapmadığına sevinsin 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir