Vettel "Sanki Piste Değil de Havuza Çıktım"

yazar:

kategori:

Vettel “Önden başlamak daha iyi olurdu ancak böyle olmayacak. Hayat böyle, bunu kabul etmeliyiz ancak bu şekilde arkalardan başlayıp kazanan isimler oldu.”

“Açıkçası bu daha zor ancak yarın hava koşullarını göreceğiz. Kuru zeminde biz oldukça rekabetçiyiz ve yağmurda da öyle olmamız lazım. Performansımızda sorun yoktu, zamanlama hatası yaptık.”

“Şimdi arkadayız ve yarın yarışa başladığımızda dişlerimizin arasında bıçak olacak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

“Bugün sanki piste değilde havuza çıktım. Açıkçası bu oldukça büyük hayalkırıklığı, daha yukarıda olmayı bekliyorduk.”

“Pistin en hızlı olduğu bir bölüm vardı ancak biz o bölümü kullanamadık. Trafikte biraz sorun yaşadık ve ardından önümüz açıldığında yağmur daha fazla geldi ve hepsi bu.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla vettel cım severım senı ama artık gecmıs olsun.benım umıdım kalmadı senın ıcın.hadı button da 14.oldu ama o olmadı barıcello olur.sana cok gecmıs olsun .herkes aynı havuzda yuzuyordu .bahane uretme

  2. alonso fazla tur atmadı sanırım ağır depo ile kalkıp tek pit yapacak. belkide gelecek yılki deponun testi.

  3. vettel canını sıkma batın 14 sıra sen 16 herşey olabilir brown lastik ısıtamıyor halen yarında böyle olursa geçen seneki gibi bir yarış bizi bekliyor

  4. Almanca bilenler ve aynı zamanda hafifçe dudak okuyanlar Christian Horner'ın Vettel Q2'ye çıkamayınca ne dediğini farketmiştir.

    Kafasını sallayarak "scheisse" dedi, yanlış farketmediysem.

  5. haklı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir