Kvyat Kendisini Eleştiren Marko’ya Takılmıyor

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat bu sezonki performansını eleştiren Helmut Marko’ya rağmen Red Bull’a herşeyini verdiğini ve adanmış olduğunu söylüyor.

Marko İspanya GP’den sonra Red Bull ve pilotlarını eleştirmişti ve sıralamalarda önde olan Toro Rosso pilotlarını ‘çok özel’ olarak tanımlamıştı.

Kvyat ise bu eleştirilerden etkilenmemiş gibi görünüyor.

“Bunlar canımı sıkmaz veya başka bir şey olmaz. Takıma elimden geleni vermeye çalışıyorum, sorunları çözmeye yardım edebilmek için bunu yapmalıyım.”

“Potansiyelimi biliyorum ve şu an bu yeterli. Bir gün bunu dünyaya gösterebilecek miyim göreceğiz.”

“Önümüzdeki yarışlarda ne olacka bilmiyorum. Hiçbir mucize beklemiyorum, bir günde çözemeyeceğiz, ancak adım adım gideceğiz ve Monako’da nerede olacağımızı göreceğiz.”

“Umarım orada ilerleme kaydederiz, ancak devasa adımlar beklememeliyiz. İşleri bir araya getirmeli ve söylediğim gibi, adım adım uygulamalıyız.”

Kvyat Barselona testlerinde hidrolik sorunu yaşamıştı ve bu ona iki saate mal olmuştu.

“Bir çok şeyi anlayabilmek için hayati önemdeydi ve takım mümkün olduğu kadar veri elde etmeliydi. Benim dönütlerim çok önemliydi, ve umarım günden güçlü bir şeyler öğrenmişizdir.”

“Renault tarafından bakacak olursak, bildiğim kadarıyla herşey yolundaydı. Gelecek yarışlarda aynı ilerlemeyi görmek önemli olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir