Formula 1'den Kısa Kısa Haberler

yazar:

kategori:

Button, Sezon Bitene Kadar Anlaşma Konuşmayacak

Jenson Button, şampiyonluk mücadelesi verdiği şu günlerde gelecek seneki anlaşması konusunda konuşmak istemediğini söyledi.

Şampiyona lideri sürücü, bu konuyu şampiyonluk belirlendikten sonra konuşacaklarını söyledi.

Button “Bu konuşmaları sezon sonuna saklıyoruz. En iyisi bu. Burası kalmak istediğim yer ancak sezon bitene kadar bu konuda konuşmayacağım.” dedi.

Britanya Bankası da Manor’a Ortak Olacak

Britanya’nın Lloyd Bankası, Formula 1’e yeni giriş yapacak olan Manor’un küçük bir bölümünü almaya hazırlanıyor.

Manor’la Virgin firmasının da adı anılıyor ve büyük bölümünün Virgin tarafından alınacağı tahmin ediliyor.

Piquet’in F1’e Dönüşü Zor

Nelson Piquet, bu hafta Brezilya padoğunda görüntülendi ve Brezilyalı şampiyon, oğlu Nelsinho için iş aradığını kabul etmişti.

Ancak Piquet daha sonra yaptığı açıklamada, Formula 1’de takım bulmalarının zor olduğunu belirtti.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    haketmediği derken 1 sene beklemek yerine çok kötü bir sürücüden kurtulur gibi büyük tazminat ödemesinden bahsediyorum.

  2. fatih keleş avatarı

    @shrewd54 katılıyorum sana. Bu forumda kimi taraftarları gibi fanatik görmedim. Çok bartılıyor. Ferrari alonsoyu almakla çok iyi yaptı seneye herkes görecek.

  3. Kiminin ne kadar cesur agresif ve yetenekli bi pilot olduğunu bende kabul ediyorum, fakat kimi nin eksisi sürekliği olmaması bi cok iyi bi cok kötü olabiliyor, ferrarinin alonso tercihinde sponsorun etkisi büyük ama alonso un kimi ye göre daha istikrarlı olması olabilir, alonso eldeki malzemeden maximumu alabilmesi iyi beceriyor ayrıca performasınında hiç bi zaman vasatın altında olmadığı fikrindeyim…

  4. Emre Yılmaz avatarı

    Micheal Schumi gittikten sonra pilotlar konusunda oldukça objektifim ve Fernando-Kimi kıyaslamasını oldukça yersiz buluyorum yanlız Kimi'nin Ferrari'den ayrılışının sebebi pilotajı falan değil onu da söylemek istiyorum. Yanlız bir de şu var sürekli bu muhabbete de gerek yok. Her ikisi de şampiyon sürücüler, her ikisi de yetenekliler. Ferrari kısmına gelince iyi bir Ferrari fanıyım. Ferrari Kimi'yi yollayarak iyi mi yaptı kötü mü tartışılır kişiden kişiye değişir ancak şu bir gerçek Kimi haketmedi şekilde yollandı. Bir sene sonra sözleşmenin bitmesini beklemeleri gerekiyordu ancak çok kötü bir pilotmuş gibi yollamaya çalıştılar.

  5. Neyse Musab kardeş polemiğe girip gereksiz sekilde işi uzatmaya gerek yok, sen en iyisi siteyi iyice bi dolaş alonso-ferrari anlaşmasını geciyorum söylentileri bile cıktıktan sonra hangi haberlere ne yorumlar yazmışsın tek tek oku o zaman anlarsın ne demek istediğimizi, tamam anlıyoruz kimi yi cok seviyorsun ve kimi de iyi bi pilot ama pes artık baydın sende …

  6. objektif yorum u bu sitede sir abdullah çelik dışında birde darkruse dışında kimse yapmıyor. senin yakındığın bence alonsocular olarak bir avuç oluşunuz istediğin kadar yorum istediğin şekilde yorum bulamayışınız. biz bir ölür bin diriliriz. haksızlıklar ve zulümler bizi durduramaz(ancak abdullah çelik durdurur:))…

  7. ilhan çakmak avatarı
    ilhan çakmak

    Ferrari nin kimiye yol vermesi kimi taraftarlarında sıkıntı yaratmış belliki :), her reno, alonso yada ilgili ilgisiz haberde sallanmazki sağa sola pes artık objektif yorum okuyamaz okuyamaz olduk…

  8. acı olan bu adamın hiç menfaati olmadı. dahada acısı menfaat sağladığı şahıs ve taraftarlarının hakkında kötü konuşmaları…vefa sadece istanbulda bir semt adıdır.

  9. Piquet JR bi tarafına don alsın 😀

    F1 devri bitti onun için.

    Geçti Bor un pazarı sür eşşeği Nascara,GP2 ye vs….. 😀 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir