Hulkenberg, F1 Kariyerinden Memnun Değil

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Formula 1 kariyerinin pek de istediği şekilde ilerlemediğini kabul etti ancak yine de gelecekte üst sırada takımlara geçme inancını kaybetmediğini söyledi.

5 senedir Formula 1’de olan Hulkenberg bir sene Williams adına yarıştıktan sonra bir sene boşta kaldı ve daha sonrasında Force India adına yarıştı.

Hulkenberg’in adı özellikle bir dönem Ferrari ile anıldı ancak beklenen ilerleme bir türlü gerçekleşmedi.

Hulkenberg “İstediğim yerde olmadığım için biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Galibiyetler kazanabilecek ve ardından şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir araçta olmak istiyorum. Bu şekilde düşünerek yaşarsanız yardımcı olmuyor. Çalışmaya devam etmeli ve ileriye bakmalısınız.”

“Bir çok şey zamanlamayla alakalı. Pilot pazarında bir çok iyi sürücü var ve geride sadece kısıtlı sayıda koltuk var. Benim için bir fırsat olmasını umuyorum ancak bunu zaman gösterecek.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Hulkenberg, F1 Kariyerinden Memnun Değil” için 8 yanıt

  1. Harbi Heidfeld şansı(!) var bu adamda. Bu arada haberde Sauber’de de yarıştığı atlanmış. Araba çirkindi zaten boşverin 😀

    Harcandı gitti mis gibi pilot.

  2. Ya paranı kazanıyorsun. Sıkıntı etme. Memur kafası ile pilot olunmuyor işte. 😀

  3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Bence, bu adam yarisirsa bi’ Ferrari’de yarisir. Belki Massa veya Bottas’in durumuna gore Williams’a gecer. Ama diger top class takimlara gecmesi imkansiz gibi.

  4. Hulk,heıdfeld gıbı bahtsız bedevi…Ferrari şu adamı boyundan mı nesınden almıyor acaba??

    1. Onur Gentas avatarı

      Vergne’i unutmuşsun:)

      1. @Onur Gentaş Evet Vergne tabi varda,maldonado gibi kazmaların koltuk bulabıldıgı f1 bu haşde maleaef…
        Vergne in avukatıymışım hibi olucak ama oda gecen sene,koltuksuz kalabılme korkusuyla son yarışlarda daha iyi performans sergiledi,daha agresif olması laZımdı…Kımler harcanmadıkı son senelerde???
        Kobe,Algerauari,Vergne,Sutil,vb….

        1. Onur Gentas avatarı

          Vergne çok da şanssızlık yaşadı ne yazık ki. Açıkçası onun gibiler açıkta kalırken paralı pilotların F1’de boy göstermesi üzücü. Monako pistinde bakalım Pazar günü neler yapacaklar. Umarım diğer pilotların yarışınıda rezil etmezler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir