Horner "Vettel Kötü Şansına Mağlup Oldu"

yazar:

kategori:

Horner “Kızgınız. Sebastin için talihsizce bir durum çünkü Q1’de 2-3 tur pistin iyi olduğu dönem vardı.”

“Önündeki araçlar hataşar yapınca ve sarı bayraklar sallanınca, durum onun için iyi olmadı ve hızlı turlarını kesek zorunda kaldı ve bunun bedeli büyük oldu.”

“Sonunda bir kaç temiz tur atabildi ancak o zaman da pist kötü durumdaydı ve kendisini tam olarak gösterecek tur atamadı.”

“Mark’ın performansından aracın hem yağmurda hem kuruda, hem de yağmur ve geçiş lastiklerinde hızlı olduğunu gördük ve Sebastian Q2’ye geçebilseydi tepede olurdu.”

“Yarış uzun olacak. Vettel sıkı mücadele etmek zorunda. Şampiyona lideri hemen önünde ve bu sürpriz oldu. Mark da önde. İlk turdan son tura kadar zorlamak zorundayız.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Vettel' e üzüntü çok yakışmış.Sen kim şampiyonluk kim Vettel.Bir iki yarışı şansa kazandı diye hemen havalara girdi.Daha dur bakalım.

  2. fatih keleş avatarı

    Bence çok erken yorum için eğer bugün vettel yarışı kazanırsa şaşırmam yapmurda çok iyi bir sürücü. Ve geçiş yapmak bugünçocuk oyuncağı olacak yağmur olursa.

  3. vettel'in maalesef artik pek sansi kalmadi. artik rubens'i destekleme zamani 🙂

  4. Emre Yılmaz avatarı

    Vettelin zorlamaları acayip renk katacak yarışa. Gerçi önde olmasını çok istiyordum ama iyi yönünden bakacağız artık.

  5. Ahmet DEMİR avatarı

    Gerçekten şansızdı…Yarış çok heyecanlı olcak..Vettelin araç bu pistte çok iyi…

  6. Vettel e üzüldüm harbiden yaf bu sene Vettel 1. olsun isterdim açıkcası hoş umut daha bimedi ama Baricello'nun Pol den başlayacağını düşünürsek Vettelin önünde hem Button hem Baricello engeli var şampiyonluğu açısından..Bugün Vettele cidden büük şans lazm hem Robens hemde Buttonı geçmek için..:D

    Webber e söyleyelmde Vettel pit stop yaparken bi yere toslayıversin.. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir