Bottas Transfer Konuşmak için Henüz Erken Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Williams pilotu Valtteri Bottas, kendisi hakkındaki Ferrari dedikoduları devam ederken, transfer sezonunun bu sene erken açıldığını düşündüğünü söylüyor.

Çarşamba günü Bottas ve Raikkonen birlikteyken, Raikkonen’e Bottas-Ferrari dedikodusu sorulmuştu. Fin pilot, “Kim bilir? İkimiz de Finliyiz fakat birbirimizi o kadar iyi tanımıyoruz. Ben her sene, her olduğum takımdan kovuluyorum ya da anlaşmamı yenileyemiyorum. Bu konuda endişeli değilim bu yüzden zaman neler olacağını gösterecek.” demişti.

Bottas da Brezilyalı Globo’ya verdiği demeçte dedikoduları ciddiye almadığını söyledi.

“Toto Wolff, Mika Hakkinen ve Didier Coton gibi insanlar benimle çalıştığı için şanslıyım. Elbette benim için neyin iyi olabileceği konusunda konuşuyoruz fakat seçeneklerimizin neler olabileceğini görmek için pilot pazarının açılmasını beklemek gerek.”

“Sürücüler daima en iyi ve en hızlı aracı ister. Kazanmayı ister. Williams’ı hep sevmişimdir ama Ferrari, Mercedes ve McLaren’i de öyle. Hayalimde olan bir takım yok.”

“Williams, hızlı bir araç inşa etmek için her şeye sahip. Bütçe konusunda sıkıntılarımız olabilir ama takımda ve rüzgar tünelinde harika çalışan insanlar var. Hep söylediğim gibi ben burada çalışanlara ve mühendislere güveniyorum.”

Menajer Coton da, ” ‘Aptal Sezon’ henüz başlamadı. Bu nedenle şu anda rahatız. Ferrari iddiaları nerden çıktı bilemiyoruz. Bunlar sadece dedikodu.” diyor.


Yorumlar

“Bottas Transfer Konuşmak için Henüz Erken Olduğunu Söylüyor” için 3 yanıt

  1. rai büyük ihtimal devam edecek gibi duruyor.. bottas da yavaştan ağız değiştirmeye başlamış… ama söylediği bir söz ilginç “Williams’ı hep sevmişimdir ama Ferrari, Mercedes ve McLaren’i de” .. bir redbull u söylememiş onu da söylese gridde sevmediği takım kalmayacak herhalde…

    ha menejeride bottas tan aşağı değil yani.. o da diyor ki “Ferrari iddiaları nerden çıktı bilemiyoruz.” .. hem kendin piyasaya bunları gerçekmiş gibi fısılda hemde nerden çıktı bilemiyoruz de…

    bu arkadaşlar herkesi aptal mı sanıyorlar nedir ?

  2. OtonomAktor avatarı

    ferrari sağ gösterip sol vursun alsın ricciardo yu. hem bu sene anlaşması da bitiyor ric in redbulla tazminatta vermez hem de ricciardo bottas tan daha yetenekli bir pilot. ayrıca vettel ricciardo savaşının 2. roundunu görürüz.

  3. raikkonen emekli olursa belki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir