Emekli Olduğu İçin Pişman Olan Schumacher Dönüşü Reddetmiyor

yazar:

kategori:

Der Speigel dergisine yaptığı röportajda Schumacher “Sene sonuna kadar boynumdaki sorun tekrar yarışabileceğim seviyeye gelecek kadar iyileşecek.”

“Kimseye kanıtlamam gereken bir şey yok, kendime bile. 3 sene önce emekli olduğum için biraz pişmanlık duyuyorum ancak tekrar geri dönmeyeceğim gibi bir açıklama yapmam için bir neden yok.”

“Hayatımdan memnunum ancak bir kaç ay ya da yıl sonrasını kim bilebilir?” dedi.


Yorumlar

  1. Yorumlara bakıyorum da beni biraz farklı düşünmeye itti Schumi'ye eger Ferrari tarafından bırakması yönünde bir talimat geldiyse bu bence kesinlikle schumi'nin ferrarinin önene geçmesi sebep olmuş olabilir fakat başka bir açıdan bakıcak olursak schumi her zaman takım arkadaşlarından daha iyi performans gösterir ve en az 1,5 kat fazla puan alırdı böyle bir pilotu neden emekliye ayırmak istesinler ki ?

    ben Schuminin nerede olursa olsun dönmesini ve onu yeniden izlemeyi çok isterim .

  2. Emre Yılmaz avatarı

    tadında bitmedi bence, damağımda kaldı benim..

  3. Alonsomania  avatarı

    suyunu çıkarmasın bence tadında bıraksın,gitti.bitti tamam yeter.

  4. Alonsomania  avatarı

    suyunu çıkarmasın bence tadında bıraksın,gitti.bitti tamam yeter.

  5. ecrin deniz avatarı

    sevinirim açıkcası, dönse de tekrar izleyebilsek onu!

  6. Montezemolo Raikkoneni getirdi ve hata yaptı bu hata efsanenin gitmesine sebep oldu. Raikkonen 3 yıl yarıştı ve gitti. Schumi olsa çok daha fazla yarışacaktı. Ve çok daha başarılı olacaktı. Monte hata yaptı anlatabiliyormuyum ? Bakıyorumda önceki yazdıklarına senin bir tane mantıklı yorumun yok hepsinde saldırı yok akıl yaşı vs çoluk çocuk lafları savundugun bir şeyde yok ve savunabildiğin bir şeyde yok.

  7. Zafer, zaten herşey ortada kanıtlanması gereken bir şey yok. Yani yeryüzünde, Alonsonun Schumiden iyi olduğunu savunacak bir mantığın bulunduğunu sanmıyorum.

  8. Ah be schumi keske donsen bu laf bile olsa bunu dusunmek bile ne demek bir bilsen sen biraktin benim yarimi aldin gittin f1 den ama simdi don massayi severim ama biraz bekleyebilir sende su alonsoya f1 araci nasil surulur nasil efsane olunur bir goster cok havalandi seni sansiyla 2006 da yendi simdi 2 nizde de ayni araba ve ayni sartlar millet gorsun kim daha iyi ver suna dersini schumi gerci sadece gelsende yeter sonun cu olsanda sorun degil yeterki gel ama sen yetinmessin bilirim

  9. Burada Schuminin emekliliğinden Kimiyi sorumlu tutan yok. Sen öyle sonuç çıkartıyorsan bilemem senin sorunun. Schuminin emekliliğine Montezemolo'nun Kimi sevdası neden oldu Kimi degil ! Evet Schumi kendisini Massa için feda etti. Ama sonuç olarak böyle bir olayın yaşanmasındaki sebep kişi Montezemolodur. Kiminin sebep olduğu sonucuna nereden vardın anlayamadım illa bir fesatlık çıkartmak zorundasınız ya ondandır.

  10. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Şuan için ferraride yarışma gibi bir şansı olmamasına rağmen Schumi gelecekse başa güreşecek bir takıma gelmesini isterim aksi taktirde geri dönmesin .Her nekadar bir ferrari taraftarı olmama rağmen schuminin mclarene gelmesi çok iyi olurdu.

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Umut aynen dediğin gibi. Baksana Schumacher halen pistlerden ve Ferrari'den kopamıyor. Hayatını resmen Ferrari'ye adamış. F1 dışında Maranello'da yol otomobillerinin testini yapıyor, tanıtımları yapıyor Frankfurt fuarında 458 Italia modelini tanıttı mesela.

  12. inşallah ferrariyle geri dönersin.ilk olarak 2006 da kaybettiğin şampiyonluğu alıp kaldığın yerden yine büyük başarılarla yoluna devam edersin efsane.şimdi de f1 güzel ama sen olsan herşey dahada güzel olur.

  13. KEMAL SENGUL avatarı

    ya kabloluda trt calıyormu sizde

  14. O hala 20 yaşındaki bir genç gibi. Dönmesi mükemmel bir şey olur biz fanları için. Ama olayın birde şu yönü var; Schumi dönüp kötü performans sergilerse geçmişi silebilecek, efsaneliği silebilecek potansiyelde kişiler mevcut. Bıraktırılmak zorunda kalmasaydı şuan yarışıyor olsaydı 2 şampiyonluk daha almış olabilirdi. Sırf Raikkonen için bu yapılan gerçekten çok ama çok sinir bozucu. Buradan Monteye sormak lazım aldın Kimi'yi 3 yıl yarışabildin ne geçti eline ? Oysaki Schumiyle devam edilseydi takım bu rezalet durumlara düşmeyecekti. Ve kesinlikle şampiyonluklarda alacaktı. Vursun kafasını taşlara. Sen 10 yıldır takımda bulunan ve takımın bir ''hiç'' iken alıp efsane hale getiren adamı 3 yıllık bir adam uğruna gönderebiliyorsan diyecek bir şey yok.

  15. ya gerçekten süper olur da 3. araç fikri pek hoşuma gitmedi. aritmetik ortalama yoluna mı giderler acep???

  16. Schumacher'in yenilmekten korktuğunu sanmıyorum. 96-Hill, 97-Villeneuve, 98-Hakkinen ve 2006'da Alonso'ya yenildi, o da insan ve bence yaptığı en büyük hata Ferrari'nin baskısına boyun eğerek emekli olmasıydı. Biz Senna'yı öldüğü için kaybettik oysa ki Michael'i yaşarken. En büyük rakibimiz bile olsa bu üzücü. Bence kazanabileceğine inandığı sürece yarışmalı.

  17. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    murat levent haklısın.

  18. Her şey tadında güzel bence Schumi zamanında zorla emekli ettirildiğini biliyoruz.İçindeki f1 aşkının körelmediğini de hepimiz zaten biliyoruz.Ama dönüşün gerçekleşir ve sonucu kötü olursa bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı olacak.O yüzden dönmemeni istiyorum.

  19. KEMAL SENGUL avatarı

    arkadaşlar schumacher dönse kötümü olur eskisi gibi yarışlar izleriz.hele hamilton alonso schumacher ne güzel cekisir

  20. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    2 kez taktıda birinde Schumacher şampiyonluğa oynayamıyordu malesef.

  21. murat levent avatarı

    can_bundy, Alonsoyu o listeden çıkar bence, sonucta o, dediğin apoleti 2 kere taktı shmi ye karşı.. 🙂

  22. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Barichello'nun performansı bencede etkili ve o yarışmaktan her zaman zevk aldı geri dönmeyi çok istiyor bu Ferrari'nin 3. araç ısrarındanda çok belli oluyor ve başka takımda yarışacağını sanmıyorum o Ferrari'nin bi parçası olmaktan memnun ve 3 yıllık anlaşması var ama Kimi'nin menajeri ne demişti "anlaşmalar bozulabilir" 😀

  23. Pistteki şampiyon pilot sayısı tavana vuracak Schumacher geri dönerse. Button-Barichello, Alonso, Hamilton, Raikkonen, Schumacher olarak 5 şampiyon'un gridde olması çok büyük bir pazarlama taktiği.

  24. schumi, artık çok geç sanki. tepede bırakmak en iyisiydi, şimdi yarışıp ne yapacaksın?

    artık f1'de herşeye de şüpheyle yaklaşıyorum. spora ilginin azalması nedeniyle Bernie, Schumi'yi geri dönmeye ikna etmeye çalışıyor olabilir bence.

  25. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    sebeplerinden biri sanırım barichello nun performansı. 37 yaşında ve pozisyonu harika. e o zaman ben kenarda neden oturuyorum diyebilir.

    dönmesi bence de fena olmaz.

    tabii
    -hamilton
    -raikkonen
    -vettel
    -alonso
    -rosberg
    bunlarıda bir düşünmek lazım. hepsi gayet iyi bir havadalar. 7 şampiyonluğu bulunan f1'in en iyi istatistiklerine sahip adamını yenmek. bambaşka bir apolet olacaktır. alınan şampiyonluktan bile fazla değer ihtiva edecektir. birçok pilotun dünya şampiyonluğu var. ama Senna'yı, Hakkinen'i, Schumacher'i yenmek adını kazımak demek olur.

    kısaca dönmesi tüm f1 pilotlarında müthiş bir performans artışına sebep olacaktır. izlenme oranlarından bahsetmeye gerek yok.

  26. Veyis Keleş avatarı

    bence dönmemeli, yokluğuna alıştık. dönecekse de hakkinenle beraber dönsünler 🙂

  27. Toyota'da yarışabilir aslında.

  28. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    "Kimseye kanıtlamam gereken bir şey yok, kendime bile.''

    geri dönüp kötü performans sergilerse efsaneliğine gölge düşürür diye söyleyenler oluyor. sonuçta dediği gibi kimseye birşey kanıtlamasına gerek yok. kötü olursa 7 şampiyonluğuda bir yere gitmeyecek. efsaneliğide… keşke önceleri pişman değilim dönmeyi hiç düşünmüyorum gibi şeyler söylemeseydi.

  29. ferraride koltuk çok.

  30. Emre Yılmaz avatarı

    başka takıma gitsin fark etmez onu izlemek yeter.

  31. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    vayy be dön schumı. bi kimi fanıyım ama seni tekrar izlemek isterim açıkçası.

  32. tamam diyelimki dönecek, Ferrari'de koltuk yok şuanda :S başka takıma gider mi ki acaba

  33. Emre Yılmaz avatarı

    Ne olur dön. Dönde buralar şenlensin pilot görsün herkes…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir