Verstappen İlk Monaco Deneyiminde Oldukça Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun çaylak pilotlarından Max Verstappen, Monaco’daki ilk antrenman seansında oldukça heyecanlandığını ve o seansta 2. olmasının harika bir sonuç olduğunu söyledi.

Antrenman seanslarındaki güçlü formunu bugün de sürdüren Toro Rosso’da 17 yaşındaki Verstappen bugünkü ilk antrenman seansını 2. sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Verstappen “Bugün iyi bir gündü. İlk antrenman seansında yavaş yavaş ilerledim çünkü benim için tamamen yeni bir yer. Ancak araç içerisinde gerçekten hemen iyi hissettim.”

“Bu bana çok güven verdi ve sabah seansını 2. sırada tamamlamak harika hissettirdi. Öğleden sonra yağmur yağması kötü oldu çünkü istediğimiz kadar tur atamadık ancak yine de 7. olmak fena değildi. Monaco’daki ilk günümden mutlu olabilirim.” dedi.

Carlos Sainz “Monaco’da Formula 1 aracıyla ilk sürüş her zaman özeldir ve yıllardır bugünü hayal ediyordum.”

“Performans açısından fena değiliz ve belki de beklediğimizden daha iyi durumdayız.”

“Ancak yine de konuşmak için erken. Diğerlerinin ne yaptığını bilmiyoruz. Yağmur nedeniyle 2. seansta daha fazla tur atamamak kötü oldu çünkü benim gibi çaylak sürücüler için tur atmak önemli. Ancak genel olarak araç iyiydi ve kendime güveniyorum.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir