Vettel: “Yakın Görünüyoruz Ancak Herkes Yakın Görünüyor”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Ferrari’nin Monaco’da ilk gün Mercedes’e yakın göründüğünü ancak bunun diğer takımlar için de geçerli olduğunu söyledi.

Bugünkü iki antrenman seansında en gerçekçi dereceler ilk antrenman seansında geldi. O seansı Vettel lider Lewis Hamilton’un 0.4 sn gerisinde 4. sırada tamamladı ancak önünde Toro Rosso ve Red Bull pilotları yer aldı.

Vettel “Yakın olup olmadığımızı pazar günü anlayacağız. O ana kadar tahmin etmesi güç olacak. Burada da yakın olmalıyız ancak pistin yapısı gereği herkes biraz daha yakın.”

“Monako’yu referans olarak alamazsınız ancak kesinliklikle biraz daha yakınız.”

“Durum böyle ve herkes için aynı. Açıkçası yağmur yağdığında önümüzdeki günler için tahminlerin iyi olduğunu biliyorsak sürüş yapmamayı tercih ederiz ancak araç bugün iyiydi. Sabah çok fazla sürüş yapmadık ve öğleden sonra tek sürüş yaptık. Ancak yine de iyi göründü. Açıkçası neler olduğunu görmek için pazar gününü beklememiz lazım.”

“Açıkçası oldukça kaygandı. Gerçekten keyif alamayacağımız kadar kaygandı ancak başta bir kaç tur atmak faydalı oldu. Sınırsız lastiğimiz olmadığı için daha fazla tur atmanın manası yoktu. Yağmur tekrar gelirse onlara ihtiyacımız olabilir.”

“Dürüst olmak gerekirse çok fazla şey kaçırmadık. İkinci sürüşte bir kaç şey deneyip uzun sürüşe geçmek istiyorduk ancak bunu kimse yapmadı. Süper yumuşak lastikler hakkında fikir sahibi olmamak kötü ancak onu da yarın göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Yakın Görünüyoruz Ancak Herkes Yakın Görünüyor”” için bir yanıt

  1. vw-tdi-power avatarı

    Siyasetçi gibi konuşmuş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir