Rosberg: “Mükemmel Bir Gün Değildi”

yazar:

kategori:

Son yarışın galibi ve Monaco’da son 2 senenin galibi Nico Rosberg, bu seneki yarış öncesinde ilk günün çok rahat geçmediğini söyledi.

Sabah seansında 7. sırada kalan ve ilk başta bariyerlere temas eden Rosberg, öğleden sonraki kısa seansta 2. olmayı başardı ancak en iyi turu, takım arkadaşından 0.8 sn yavaştı.

Rosberg “Bugün mükemmel bir gün değildi, özellikle hava şartları yüzünden. Kimse havanın böyle olacağını tahmin edemedi aksi takdirde herkes ikinci seansın hemen başında süper yumuşak lastikleri kullanırdı. Yağmur sürpriz oldu ve herkes yakalandı. Ancak bu durum herkes için geçerli. İyi olan şey aracımızın kesinlikle hızlı olması.”

“Açıkçası bu yarışta hat-trick yapmayı çok fazla düşünmüyorum. Genel olarak galibiyet kazanmayı düşünüyorum.”

“Lastiklerin dayanacağından eminiz çünkü geçen sene dayanmışlardı ve bu sene de farklı bir durum yok. Önemli olan sıralamalarda harika bir tur atmak.” dedi.

İlk seanstaki teması için Rosberg “Yeni bir çizgi deniyordum ancak takım bana bunun dayanılabilir olmadığını ve aracın yarışı tamamlayamayacağını söyledi. Bu yüzden oradan biraz uzaklaşmak zorunda kaldım.” diyerek espiriyle yaklaştı.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir