Hamilton Monaco’da Ayarlarından Memnun

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Monaco’da ilk gün ayarlarından memnun olduğunu ve sadece bir kaç ufak noktada değişiklik planladığını söyledi.

Mercedes ile anlaşma yenileyen Hamilton bugünkü ilk 2 antrenman seansını da zirvede tamamlamayı başardı.

Hamilton “Şu ana kadar iyi bir gündü. Burada mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde performansı bulmak önemli. Attığınız her turda zaman buluyorsunuz ve çok belirgin değişiklikler yapabiliyorsunuz.”

“Aracın dengesi çok uzakta değilse ve şanssız değilseniz çok fazla değişiklik yapmazsınız. Ve araç simülasyonlarıyla birlikte genel olarak farklı bir durum ortaya çıkmıyor.”

“Bazen olabiliyor ancak bugün denge çok uzakta değildi bu yüzden sınırları öğrenmek ve biraz daha performans bulmak için orada burada ufak değişiklikler yapıyoruz.”

“İlk seans gerçekten iyiydi ve ikincisi de gerçekten iyiydi. Bu yüzden aracın dengesinden mutluyum. Denge açısından hala geliştirebileceğim şeyler var bu yüzden onun için çalışacağım.” dedi.

Hamilton ayrıca süper yumuşak lastiklerden korkmadığını söyledi. Hamilton “Kolay olacak. Normalde olan süper yumuşaklardan çok farklı olmayacak.”

“Cumartesi başka bir gün ancak bugün olumlu adımlar attık ve adım adım ilerledik. Araç istediğim noktaya geliyor. Monaco’da sınırları bulmak her zaman zordur. Burası sınırları bulma açısından en zor pist.”

“Yağmurda bir tur attım. Öğrendiğim tek şey siyaha boyanan beyaz çizgiler her zamandan daha kaygan. Siyah boya beyaz boyadan daha fazla kayıyor. Onun dışında burası yağmurda sürüş yapmak için en zor pist bu yüzden daha fazla sürüş yapmamaya karar verdik. Risk almaya gerek yoktu. Yarışta yağarsa o zaman çıkıp sürmek zorundayız ancak o zaman herkes aynı durumda olacak.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton Monaco’da Ayarlarından Memnun” için bir yanıt

  1. Hafta sonu için araçtan memnun olman çok güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir