Trulli ve Sutil Birbirlerini Suçluyorlar

yazar:

kategori:

İki sürücü, Jarno Trulli 4. virajda dışarıdan geçmeye çalışırken temas yaşadılar ve Trulli yarışın ardından Sutil’i kendisini dışarı atmakla suçladı.

Trulli “Temel olarak Sutil içeride ben de dışarıdaydım. Onu geçmiştim çünkü ben virajdan daha hızlı çıktım. Ardından onun zorlamaya devam ettiğini gördün ve beni dışarıya doğru atmaya çalıştı.”

“Bu yüzden kontrolü kaybettim ve duvara vurdum. Kasıtlı manevraydı ve hem bana hem de Alonso’ya göre gerçekten tehlikeliydi.”

“Alonso’yla da konuştum ve o da Sutil’in çılgın olduğunu ve doğru olmadığını söyledi.” dedi.

Sutil, Trulli’nin iddiaları karşısında sakin kaldı ve kendisinin değil Trulli’nin tehlikeli sürdüğünü söyledi.

Sutil “Arkadan temas aldım ve aracımın kontrolünü kaybettim. Ne olduğunun farkına varamadım çünkü ben viraj çıkışında yarış çizgisindeydim.”

“Ben yanlış bir şey yapmadım ancak Trulli dışarıdan denedi ve kontrolünü kaybedip benim aracıma vurdu ve bu yarışın sonuydu.” 

“Onun manevrası tehlikeliydi, ben çakıla doğru hızlı gidiyordum ve kontrolü kaybettim. Bir şey görmedim ve o benim aracıma vurdu bu yüzden sorununun ne olduğunu bilmiyorum.”

“Hakemlerle görüşeceğiz bu yüzden yarışın ardından onunla normal konuşacağım. Onun pistte yaptığı gerçekten oldukça düşük seviyedeydi.” dedi.


Yorumlar

  1. Herkes kendine yakışanı yaparmış; Sutil'e de helal olsun ama, onun yerinde ben olsaydım Trulli'nin salladığı o parmağı koparır bi tara.. Almanların sakin kalabilmeleri aslında tesadüf değil, en basitinden bütün pilotları birer proje, büyük sorumluluk yükleniyorlar… Bi de Sato Shumi'yi biçtiğinde aslında Sato'yu gebertmesi gerekirdi Schumi'nin ama sadece kaskına öğlesine bir tokat atmıştı – o hoş olmuştu mesela 🙂

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ve böylece olan Alonso'ya olur…

  3. Trulli artık strese girmiş. Aslında suç tamamen trulli de de değil gibi tekrar izlemek lazım. Ama yine de bukadar tepki vermesi yanlış. Artık Toyota Raikkonen ile mi anlaşıyor ne yapıyor Trulli yi gönderip iyi bir pilot getirmesi gerekiyor. Kobayashi yetenekli bir pilot gibi görünüyor. Bugün güzel savunmalar ve güzel bir geçiş izledik kendisinden.

  4. vaybe trlli ye bak hem suçlu hem güçlü o anı görmesek ne geçmesi yanına bile gelmeden arkadan veya yandan sutile dokundu nerdeyse adamı dövecekti yuhhhhh trulli yakışmadı senin gibi yardım severe

  5. hacer neslihan  avatarı
    hacer neslihan

    bence trulli haksız. çünkü sutil yarış çizgisindeydi dengesiz helen trulliydi. nahvetti sutilide.

  6. Ahmet  Keleş avatarı

    kazanın videosunu koyabilir misiniz ?

  7. Trulli senin tam bir kazma oldugunu zaten biliyorduk,küstah oldugunu öğrenmiş olduk,sen adama bodoslama vur birde üstüne yürü, kimi ye geçilince dengeyi kaybetti trulli olan sutil ve alonsonun muhtemel puanlarına oldu hiç suçları yokken….

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Trulli efendi hiç şikayetçi olma %100 Sutil haklı çıkacak.

  9. Eski zamanlar geldi aklıma :).Trulli heralde gönderileceğini hissetti .Hıncını Sutilden çıkarıyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir