Trulli ve Mclaren'e Para Cezası Geldi

yazar:

kategori:

Her iki sürücü, Brezilya’da ilk turda 4. virajdaki temas sonucunda yarış dışı kalmıştı.

Trulli kazanın ardından çok sinirliydi ve suçun Sutil’de olduğunu söyledi ancak hakemler yaşananların yarış kazasından ibaret olduğunu söylediler ve bir cezaya gerek olmadığı kararına vardılar.

Hakemler aynı zamanda, pit alanından yakıt hortumu aracında takılı olarak çıkan Heikki Kovalainen’e de 25 sn cezası verildi ve Kovalainen 12. sıraya geriledi.


Yorumlar

  1. fatih keleş avatarı

    Gerçekten webbere neden ceza verilmedi anlamıyorum f1 yönetimi adil değil. Coulthard vardı bunun gibi Allah'tan gitti.

  2. rai refleksle sadece kanadı kırdı burda şanslıydı.bu weber uslanmaz aynısını ona yapsalar ciyak ciyak bağırır insafsız

  3. Harbiden ya Lolipop zank diye kaldiriverdi, benzin hortumunun daha takili oldugunu nasil gormedi ilginc, o esnada kontrol edecegin birince sey benzin hortumu, ikinci sey arkadan gelenler. Bu arkadas biraz heyecan yapti sanirim. Brawnp mekanikerlerini tebrik etmek lazim, guzel bir yardimlasma ornegi gosterdiler.. Trulli olayinda ise sanki Sutil biraz daha dikkatli olmaliydi, Aynalarini iyi kontrol etmedi sanirim, tipki Webber gibi. Savunma yapilir ama kapiyi onceden kapatirsin, sen kapiyi acik birakmissin ve herif suratle oraya dalmis, kapiyi kapatma zamanin coktan gecmis, hem kendi hem diger pilotlarin guvenligini bu sekilde tehlikeye atmamalisin..

  4. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    standart konusunda çok haklısın,evet webberin hareketi çok centilmence değidli,hatta aptalcaydı,önce dışa açılacak gibi yaptı,bunu gören kimi de içeri dogru girdi hız avantajıyla ve webber de bir anda tekrar içeri dogru kıvrıldı,tamamiyle yanlış bir hareketti,ilk içeri dogru kapandıgında orada kalsaydı kimse bişi diyemezdi ama sol-sağ-sol yapması fazlasıyla sürüş kurallarına aykırı..
    bu heiki olayında da suç tamamen lolipop adamda,nasıl bir göze sahipse o arkadaş;daha benzin koyma işlemi bitmeden kafasına göre kaldırmış tabelayı,heiki de hiç bir suç yok,o adamın bir daha takımda böyle önemli bir görevde olmaması lazım..teknoloji merkezinin mutfagında patates soğan soyması daha yararlı olur gibime geliyor..

  5. Karşıdan çekilen ilk görüntüde Webber'in Raikkonen'in üzerine kırdığı ve onu çimlere attığı görülüyor. Ancak araç üstü kameradan tekrarı izlenince Raikkonen daha atak yapamadan Webber'in kapıyı kapattığı ve raikkonen in Webber'in arkasına çarpıp ön kanadını kırdığı anlaşılıyor. diğer kazada ise normal bir yarış kazası olmasına rağmen Trulli niye öyle sinirlendi anlamadım. asıl sinirlenmesi gereken Alonsoydu bence adam yolda giderken bir anda sağdan bir araç peydahlandı. Yapabileceği pek birşey yoktu.

  6. yanlış hatırlamıyorsam rai yanındayken önüne kırdı, öyleyse çok yanlış bir hareketti

  7. webberin ilk turda kimiye yaptigi normal birsey mi simdi, su isin bir standardinin olmasi lazim.

  8. webber e de birisi bir ceza versin hamilton 1 kimi 2 oldu. hani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir