Button'ın Şampiyonluğuna Övgüler…

yazar:

kategori:

Niki Lauda: Gerçek bir şampiyon olabilmek için inişili çıkışlı sürüşleri ile harika iş çıkardı. Bundan daha fazla bir şey söyleyemeyiz. Sonuç olarak kimse size nasıl şampiyon olduğunuzu sormaz. Ben bir keresinde yarım puanla kazanmıştık ancak bu sorun değil. Şampiyon olmak en zor olan bölüm ve o, bunu başardı.

Damon Hill: Jenson harika bir iş başardı. Yılbaşında işsizdi ve bu sezonun olup olmayacağını gerçekten bilmiyordu. Tüm acıları geride bıraktı ve onun için mutluyum.

Sir Jackie Stewart: Brawn inanılmaz bir şey başardı ve Ross bir uzman. Ancak günün sonunda sürüşü işi tamamlar ve Jenson bunu başardı. Ona aferin.

Bernie Ecclestone: O, kasımın sonunda FIA açıklayana kadar dünya şampiyonu değil. Dünya şampiyonu olmak için yeterli puana sahip ancak ve bunu hak etti. İyi bir iş çıkardı. Son bir kaç yarıştaki soru işaretleri artık kayboldu.

Norbert Haug: Jenson Button ve Brawn’a tebrikler. 10 ay önce bu kişilerin Formula 1 gelecekleri tehlikedeydi. Bugünse tüm çalışmaları ve mücadeleleri için mümkün olan en büyük ödülü kazandılar. Hepinize tebrikler – bu sezon bir masal yazdınız. Jenson, şampiyonluk ünvanını Lewis Hamilton’dan hakederek aldı.

 


Yorumlar

  1. yahu hangimizin her fotoğrafı tam olarak istediğimizgibi çıkıyor ? bu olay anında, o anki sevinç ve coşkuyla farklı bir yüz tipini bize yansıtıyor. bence yanlış benzetmelerde bulunmasak daha iyi, biz onun gibi şampiyonluk kazanmayı bırakın f1 aracının kokpitine otursak o sevinçle bundan daha da çirkin bir hale girebiliriz bağırıp çığırıtken 🙂

  2. "kupa kalsın bana muz verin der gibi" daha iyi bir fotoğraf yokmuydu ya 😀

  3. şampiyonluk buttonda tersine bir evrim süreci başlatmış sanki umarım öyle olmamıştır bu sadece yanlış zamanda deklanşöre basılarak çeilmiş bir fotoğraftır sadece 😀

  4. berni amcanın yoruma bak. aman abu dabiye gelin bellimi olur ben demeden şampiyon olamaz ona göre haaaa…:))

  5. tırstım

  6. tebrikler.bu başarıya kelimeler yetmez…

  7. fakat fotoğraf o kadar çirkin ki… hipnotize oldum sanırım… haha, korkunç çıkmış jenson :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir