Trulli "Sutil Tehlikeli, Bu Konuda Özür Kabul Edemem"

yazar:

kategori:

Trulli “Sonuçtan dolayı kızgın değilim, ben oldukça fazla tehlikeli olan manevradan dolayı sinirliyim. Oranın kolay ve hızlı bir viraj olduğunu biliyoruz ve kerblerin üzerinden gitmemem için bana yeteri kadar boşluk bırakmalıydı. 6. vitesteydik ve kimse yaralanmadığı için şanslıydık ancak bu gerçekten kötü bir şey.”

“Kurtulabileceğimi düşündüm, Sutil orada kalabilirdi ve ben çok daha hızlı geliyordum. O içeriden gitti ben de o nedenle dışarıdan gittim ve yan yana gittik. Benim ön lastiğimin onun lastiği ile yapışık olduğunu gösteren araç üstü görüntüleri var. Bu yüzden arkasına bakıyorsa beni göremez.”

“O yarış çizgisinden gittiğini söyleyebilir. Evet, anca ben de yarış çizgisindeydim. Bu yüzden eğer içeride kalmaya karar verdiyse içeride kalmalıydı. Ben orada olduğum için dışarıya gelmemeliydi ve onu görmüş olmalısınız. Sorun şu ki beni kerblere zorladı ve kerbe çıktığımda aracın kontrolünü tamamen kaybettim.” dedi.

Trulli, Sutil’in kasıtlı olarak kendisini bu tür zorlaması nedeniyle bu sezonun bu türde en kötü ve tehlikeli kazasını yaptıklarını söyledi.

Trulli “Bu şekilde yapamazsınız. Orası düzlük gibi, tam gaz gidiyorsunuz ve o düzlükte beni kerblere ve çimene attı. Özür kabul edemem. Padoktaki herkes bunun yapılmayacağını açık açık düşünüyor.” dedi.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    Buna tek kelimeyle piskinlik denir italyanlarin almanlari sevmedigini tüm dünya bilirde bu kadari da ayip
    bence olay turili seneye Toyota da kalamama endisesi var kendini aklinca aklamaya calisiyor ama gördük sutil in tek sucu orda olmak cocuk ucacak hali yokya

  2. Ne utanmaz adammışsın sen trulli, hala konuşuyorsun yaa pes wallahi. Bu arada herkes webber e sallıyor ama asıl kasap geçen seneki takım arkadaşı yaşlı kurt coulthard dı, webber ondan baya bişeyler kapmış ama hocasının eline su dökemez bence :))

  3. allahtan kobayashi çarpmadı sana jarno,
    hem sana çarpıp hemde hıayyyt diyip karete yapardı sana. kask işlemez o japonlara:) bak akıtıcak biri bir gün pekmezini jarno:D

  4. Veyis Keleş avatarı

    ayıp sana ya trulli. bi de haklı olsan napardın düşünemiyorum 🙂

  5. yarıs pistinde kazalar olması normal herkes yerini korumaya calısıyro ama burada sutil hatalı bile değilken bu tantana niye??
    bide trulli iyiki denk gelip de webber i filan gecmeye calısmamış, webber onu çime cıkarır her tur gecerken nanik yapardı =)

  6. umit isbilen avatarı

    yıllarca mileti tren yapıp yarattığın tehlikelere say beceriksiz, 37 yaşındasın 1 tane birinciliğin var, bari kabiliyetlilere sataşma…

  7. Musab doğru kardeş olabilir.:)))
    Massa & Alonso dünya tüysıklet boks şampiyonası 12 mart 2010 da ilk raund ile başlıyor:)

  8. 1.5 metre boyu var türlü türlü huyu var. bir ara sutil kolundan tuttu çekti. dedim kendi kendime seneye ferraride göreceğimiz sahnelerin provasımı bu:)))

  9. valla kazanın tekrarını seyrettim, trulli kendi etmiş kendi bulmuş gibi görünüyor. sutil dümdüz devm ediyor. ne yapacaktı ya? trulli geçsin diye sola mı çekecekti aracı?

    tekrarını falan izlemesine rağmen hala bu konunun üstüne gitmesini anlamıyorum trulli'nin. pozisyonu kazanmak için zorlayıp lastiği çimlere kaptıran kendisi. hiç boşuna ağlamasın bence.

  10. turulli boşuna ağlıyorsun aynısı rainin hatta daha tehlikelisiydi adamın sesi çıkmadı normal karşıladı bu kadar da uzatılmaz pes doğrusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir