Button Şampiyonluğu Odasında, Tek Başına Kutlamış

yazar:

kategori:

Bugün gazetecilerin sorularını cevaplayan Button “Saat 4’e kadar yüzümde gülümsemeyle yatağımda uzandım.”

“Kendime zaman ayırdım, rahatladım ve başardığım şeyi düşündüm. Orası benim için en iyi yerdi.”

“Yaklaşık 3 saat uyudum, daha fazla uyuyamadım. Keyfini sürmek için uyanık kalmak istedim. Her saat yüzümde gülümsemeyle uyandım.”

“Kolumda bir kaç yerde çimdik izi var. Dünkü mühendislik bilgilendirmesinde yarış mühendisim Shov’la birlikte bir çok şeyi çabucak gözden geçirdik ve orada onu çimdikledim, Shov kız gibi bağırıyordu.”

“Bana bunu neden yaptığımı sordu ve ben de sadece uyanık olup olmadığını görmek istediğimi söyledim. Ardından.. benim de uyanık olduğum doğrulanmalıydı bu yüzden kendimi çimdiklemek zorunda kaldım.”

“Oldukça hafızalarıma giren bir kaç gün oldu, bu hafta sonu bir çok duygu gelip geçti. Tüm sezonu unutun, sadece bu hafta sonu bir çok şey oldu.” dedi.

Button, Brawn’ın yarışın ardından yapılan 45 dkaikalık partisinin ardından kendisine zaman ayırmak istediğini söyledi.

Button “Bir çok pilot şampiyonluğu kazandığında çılgına döner. Dışarı çıkarlar ve çılgın bir gece geçirirler. Ancak biz farklı bir şekilde kutladık ve benim için en iyi şey bunu kendi başıma kutlamaktı.”

“Açıkçası dışarı çıkıp tüm takımı kutlamak istedim ve bunu yaptım ardından eve gelip rahatladım ve her şeyi düşündüm. Mükemmeldi.”

“Gece kulübünde insanlarla konuşmak zordur çünkü çok ses oluyor ve çok fazla şey olup bitiyor.”

“Herkes kutluyor ancak duyguları hissedemiyorsun. Çarşamba günü bunun olmasını sağlayan herkesi göreceğim ve o zaman özel bir an olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Ben alonsocuyum ama buttonu da çok severim. ben olsam bende buttonun yaptığını kesin yapardım yatağa uzanıp tavana bakıp başardıkların aklına geldikçe gülümsemek bana çok güzel geliyor.

  2. 😀 Manyakmısınız nesiniz böyle uyandırma mı olur. Ondan sonra ingilizlerin bazılarına biz halka deyince kızıyorlar. Olimpiyat olur bunlardan 🙂

  3. ecrin deniz avatarı

    en güzelini yapmış…

  4. sana öyle geliyor …

  5. :)))))))
    kimse sevinmiyor bu adama 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir