Senna, Bu Sene Renault İle Test Yapabilir

yazar:

kategori:

Renault’ta üst düzey bir yetkili, sezon sonrası testlerden birinde araçlarıyla çalışması için Bruno Senna ile görüşme halinde olunduğunu doğruladı. Takımın yedek pilotu Lucas di Grassi, takıma izin verilen bu 3 günlük testlerden biri için zaten açıklanmıştı.

Senna, Renault ile görüşmelerinin yanında hem Campos hem de Manor takımlarıyla temas halinde ve Brezilyalı pilot, gelecek sene ile ilgili durumunun yakın zamanda sonuca bağlanacağına inanıyor.

Senna: “İşler gerçekten iyi görünüyor. Geçen sene bu zamanlara göre çok daha iyi durumdayız. Bir kaç takıma görüşüyoruz ve herşey güzelce bir araya geliyor. Yeni takımrın olacağı gerçeği, gelecek pilotlar için daha fazla fırsat anlamına geliyor.”

“USF1 ile görüşmememize rağmen yeni takımların çoğu ile konuşuyoruz ve şu anda padokta yer alan takımlardan bir kaçı ile de irtibat halindeyiz. Ama en iyi şanslar, yeni takımlarla ve şu anda da daha çok bunun üzerine yoğunlaşıyoruz”

“Manor ve Campos durumları çok yakın. Henüz durum net değil, belirlenmedi ve önümüzdeki iki haftada neler olacağını konusunda iyi bir fikre sahip olacağız”


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    İnşallah bizim takımda yarışmaz amcasının hiçbir insani yanını taşımadığını düşünüyorum kişiliksiz biri bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir