Horner "2009'da Alınan Dersler Red Bull'u Daha da Güçlendirecek"

yazar:

kategori:

Horner “Bu seneki başarıyı devam ettiremememiz için bir neden görmüyorum ancak kesinlikle bazı ürkütücü rakiplerimiz olacak.”

“Bizim hâlâ bağımsız takım olduğumuzu unutmayalım ve takım bu sene başardıklarıyla gurur duyabilir. Dediğim gibi gelecek sene daha güçlü olacağız.” dedi.

Horner, gelecekte kendilerine fayda sağlayacak hatalardan ders çıkaracaklarını söyledi.

Horner “Sezona bakarsanız her takım ve sürücünün şanslı olduğu anlar vardı  ancak biz daha çok kötü şansa sahiptik ancak gelecek sene bu hataların ardından daha güçlü olmalıyız.”

“Brezilya’da 5. galibiyetimizi kazandık. 130’dan daha fazla puan kazandık ve 14 defa podyumda yer aldık. 3 defa 1-2 sonucu elde ettik ve Red Bull’un gelişimi oldukça fazla.”

“Ve bu sezondan çok fazla ders çıkardık ve grup olarak gelişeceğiz. Bana göre bu kadar genç bir isim olan Sebastian, geleceğin dünya şampiyonu.” dedi.

Button’un sezona yaptığı fırtına gibi başlangıcın kendilerini zora soktuğunu düşünen Horner, sezonun 2. yarısındaki düşüşe rağmen Button’un değerli bir şampiyon olduğunu söylüyor.

Horner “İlk 7 yarışta çok fazla zarar verdi ve o andan sonra puan katmayı sürdürdü. Sezon tüm senenin ardından sonuçlanır ve tarih kitabı performansın sezon içerisindeki akışına bakmaz.”

“Onun değerli bir şampiyon olduğunu düşünüyorum. Onun için çok mutluyum. Bunun için çok sıkı çalıştı ve gelecek sene onu yeneceğiz.”

“Sezon başında oldukça etkiliydi ancak sezona tümüyle bakmanız lazım. Sezon başında oldukça kaybettik ancak bu sadece çift katmanlı difüzörle alakalı değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. Red Bull'un kökleri ve kendisi…

    Stewart
    1997 yılı, 6 puan
    1998 yılı, 5 puan
    1999 yılı, 36 puan

    Jaguar
    2000 yılı, 4 puan
    2001 yılı, 9 puan
    2002 yılı, 8 puan
    2003 yılı, 18 puan
    2004 yılı, 10 puan

    Red Bull
    2005 yılı, 34 puan
    2006 yılı, 16 puan
    2007 yılı, 24 puan
    2008 yılı, 29 puan
    2009 yılı, şimdilik 120,5 puan

  2. mercedes motoru kullanmalari daha iyi olur bence.

    ve dedigi gibi, bagimsiz bir takim olmasina ragmen fazlasiyla gelisti, basarilar elde etti red bull. bunda newey'in de baya etkisi var ve bu arada, christian horner, takim patronlugu icin cok genc sayilabilecek bir yasta olmasina ragmen, gercekten cok iyi yapiyor isini. keske stefano da onun gibi basarili olabilseydi.

  3. Yükselen grafiğinizi devam ettirebilecekmisiniz göreceğiz. Bu biraz da alacağınız motorun dayanıklılığına bağlı olacak. Yine başarılı çözümler geliştirmenizi dilerim.

    "Sezon başında oldukça etkiliydi ancak sezona tümüyle bakmanız lazım. Sezon başında oldukça kaybettik ancak bu sadece çift katmanlı difüzörle alakalı değildi." İşte bunu her yerde bağırın. Diğer herkez bu bahanedeyi söylenip durmamalı artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir