Perez: “Force India Fırsatları İyi Değerlendiriyor”

yazar:

kategori:

Sergio Perez, Force India’nın Mpnako GP’sinde yedinci olarak eline gelen fırsatı iyi değerlendirdiğini söylüyor.

Yarışın ardından Perez, “Şu anda çok mutluyum. Takım olarak tüm hafta sonu harika bir iş çıkarttık. Yedincilik de bu sıkı çalışmanın ürünü.”

“Benim için normal bir yarıştı. Monako için ilginç olsa da, olaysız ve sakindi. Yarışın büyük kısmında kendi kendime yarıştım çünkü öndeki araçlar farkı açmışlardı ve arkamdakilerle de fark vardı. 78 tur boyunca konsantrasyonu korumak zordu ama güvenlik aracından sonra yeni bir set süper yumuşak lastiklere geçtim ve çok eğlendim. Kimi’ye atak yapabildim ama geçme fırsatı bulamadım.”

“Tüm takım adına oldukça önemli bir sonuç oldu. Altı puan kazandık. Bu sezon çıktığımız yarışların yarısından puanla ayrılmış oldum. bu da iyi iş çıkardığımızı ve fırsatları iyi değerlendirdiğimizi gösteriyor.” diye konuşuyor.


Yorumlar

“Perez: “Force India Fırsatları İyi Değerlendiriyor”” için 6 yanıt

  1. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Hatalı mı düşünüyorum bilmiyorum ama Hulkenberg’te de şampiyon kumaşı yok. Ya da Checo Mclaren performansına göre kendini geliştirdi. (Buna çok ihtimal vermiyorum. Sauber’de de bazı dalışları dışında parlak performansları olmuştu) Tüm bunları göz önüne alırsak Hulk da en iyi ihtimal Button ayarında bir pilot. Bottas da benzer gibi. Gridde Ricciardo dışında Ham – Alo ayarında gibi görünen genç pilot yok. Ferrari’nin yerinde olsam Kimi’yi Ric dışında bir ihtimal için şuan göndermem. (Sainz ve Vers. de iyi gibi ama Ferrari bu kadar genç pilot yarıştıran bir takım değil)

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Ben olsam ricardoyu da düşünmem.Söylenildiği kadar çok iyi de değil.Kalkış özürlüsü.Eğer biri alıncaksa ferrariye button olmalı.Bana soracak olursan rai kalmalı.Ama hamilton sözleşme imzalamasaydı hamiltonu isterdim.

      1. Raikkonen F1 Team avatarı
        Raikkonen F1 Team

        Kalkış konusunda haklısın. O konuda kendisini düzeltmesi gerek.

    2. Button ayarında ise şampiyon kumaşı vardır.

  2. OtonomAktor avatarı

    kimi yi geçicekmiş nerdeyse. sıralamalarda da çok iyiydi, çok başarılı sürdü bu hafta sonu. tebrikler Sergio.

  3. hatasız ve Mclaren’i yaklaştırmayacak kadar bir hızda sürdü

    tebrikler Checo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir