Williams Pilotları Monako’dan Üzgün Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Williams pilotları Valtteri Bottas ve Felipe Massa, puansız ayrıldıkları Monako GP hafta sonunun kendileri için zorlu geçtiğini kabul ediyor.

Bottas iki pit stop stratejisiyle yarışı 14. sırada tamamlarken, startta kazaya karışan Massa da yarışı 15. sırada bitirdi.

Bottas, “Zorlu geçen bir hafta sonu, daha zorlu bir yarış ile son buldu. Puan alabilmek için her şeyi denedik ama mevcut hızımızla bugün bu mümkün değildi. İki pit stop stratejisini denedik ama güvenlik aracı yanlış zamanda geldi.” dedi.

Massa da, “Yarışım daha ilk virajda bitmişti. Başka bir araç bana çarptı ve ön kanadım ile lastiğimde büyük hasar oluştu. İlk turdan sonra yaptığım pit stop beni grubun en arkasına attı ve yarışı mavi bayrakları izleyerek tamamladım.” diye konuştu.


Yorumlar

“Williams Pilotları Monako’dan Üzgün Ayrılıyor” için bir yanıt

  1. hulkenberg kazmasının ilk virajda felipe’nin sağ ön lastiğine ve kanadına yaslanarak ilk virajı almaya karar vermesi sonucu bariyerlere yapışmamak için sola kaçamayan felipe’nin lastiği patladı, ilginç olanı nasıl bir yaslanma imiş ki lastiğin jantı kağıt gibi buruş buruş olmuş.

    neyse ki sinirden kudurmamı hafifletecek olay ilk sektör biterken eski mate fernando’dan geldi. hulkenberg kazmasını dışarı yolladı, ön kanadını da eline verdi. eline sağlık, teşekkürler. yarışta en keyif aldığım an buydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir