Button'ı Sadece 600-700 Kişi Karşılamış

yazar:

kategori:

Dün yapılan etkinlik çok daha öncesinden ayarlanmıştı ancak bu ülkede pek ilgi görmemiş.

Bluwater Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen organizasyona soğuk damgasını vurdu ve 2000 kişinin olduğu organizasyona sadece 600-700 kişinin geldiği iddia edildi.


Yorumlar

  1. minardi her nekadar saydığın iki faktör çok önemliyse şans denilen bir faktörde değiştiriyor işleri.

  2. Şampiyon olmak için 2 faktör çok önemli

    1- Yarış kazanmak.

    2- İstikrar.

    bu iki faktörü bir araya getirdi button

    2005-6 da alonso da aynı şekilde şampiyon oldu. ikisi de sezon başında fark açıp o farkla şampiyon oldular. button 6 yarış kazandı ki bu geçen sene hamilton un rakamından daha fazla.sezon sonunda performans düşüşü yaşamış olabilr ama o kadar(26 puan) fark açar pilotta doğaldır bu. her sene ferrari renault mclaren üçlüsünden şampiyon çıkacak diye bir kural yok. isterim ki brawn seneye de rekabetçi şampiyonluğa oynayan bir takım olsun rekabet çeşitlensin. harcadıkları paranın meyvelerini topladılar ve umarım toplamaya devam ederler.

  3. Jenson Button (Since 2004) avatarı
    Jenson Button (Since 2004)

    Ben 2004'ten Beri Tutarım Bu Sene Başlamadım Tutmaya Jenson Hak Etmiyorsa Kim Hakediyor?

  4. Jenson Button'un şampiyonluğu hak etmediğini düşünenler en basitinden yarış kazanma sayılarına baksınlar ve bunu son senelerdeki şampiyon pilotlarla karşılaştırsınlar. İstikrar ile şampiyon olunuyor ve Button o istikrarını sezon başında sağlayarak büyük avantaj elde etti ve tarihteki en iyi sezon başlangıçlarından birini yaparak.

    Silver Arrow ve M1CHAEL .'ın dediklerine ayrı ayrı katılarak ve altına imzamı atarak ben de sormak istiyorum, Button hak etmeseydi kim hak edebilirdi? Barichello ve Vettel yeterince iyi sürmelerine rağmen çeşitli nedenlerden dolayı Button'ın sezon başındaki istikrarını yakalayamadılar. Button'un sorun yaşadığı zamanlarda da puan farkını yeteri kadar kapayamadılar.

  5. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Hadi diyelim haketmiyor,kim hakediyor peki?? iki rakibi var puan olarak;biri iki yarış kazanmış,diğeri üç yarış..
    Beş birinciliği var sonuçta.Vettel olsaydı haketti mi diyecektik yani??
    Haketme tartışması oldukça saçma bence.

  6. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bazılarına göre hakediyo bazılarına göre haketmiyo dünya şampiyonluğunu ama haticeye değil neticeye bakmak lazım demişler sonuçta o F1 2009 Dünya Şampiyonu haketsede haketmesede

  7. yaşa jenson , yaşa brawn , yaşa rubenns ve yaşa j.button taraftarı,. gerisi hikaye be boşverin tadını çıkarın. seneye son şampiyn pilot denecek ya ne güzel…oh be , kıskananlar çatlasınlar…ohhhhhhhh

  8. burda ingilizlerden bahsediyoruz nasıl buttonın şampiyon olmasını istemesinler.gökhan demir seneye ferrari güçlü olsun avatarımı f.alonso diye değiştireceğim allahım ya.ben diğer jenson hayranlarını bilmiyorum ama ben 2004 den beri jensonı tutarım.at eşşek örneğide güzelmiş

  9. onun haketmedini herkez bildiği için olmasın

  10. Eh dünya, insanlar biraz da böyledir. Vefasızlık da vardır. Basın kimi artis, yıldız yaparsa ona bakarlar. Dünya da bir hoşnutsuzluk var malesef bu takım ve adamlarına. Çoğunluk 2 takım taraftarlarında ve onlar hep kendileri önde olsunlar istiyorlar ama Formula böyle birşey değil. Son 10 yılda bana bunu çok güzel hatırlattı Brawn. Olağan üstü işleri her kez başaramaz ve daima hatırlanırlar. Ben isterim seneye de Cosworth veya Renault çok iyi bir motor üretsin her keze güzel bir cevap versin. Ferrari ve Mclaren'i en önde ve yalnız bırakmamak lazım, Brawn gibi güzel cevaplar verip, biraz oturup düşünmeleri sağlanması da lazım.
    Birilerini hoşuna gitmeyecek belki ama 3-4 araçlık ön saf mücadelesi olmadıkça F1 'in geleceği tartışmaya devam edilir.
    Silver'a da hak veriyor, katılıyorum.

  11. chupper67' ye katılıyorum.Bu kadar yıldır F1' de olupta bu sene diğer takımların başarısızlığından dolayı şampiyon oldular.Kimse bunun altından muhteşem bir şampiyonluk hikayesi çıkartmasın.Daha düne kadar bu sitede Jenson Button avatarlı kimse yokken iki üç tane çıktı bile.Hamilton ona on basar.Her yönden.

  12. Silver Arrow avatarı

    bence lewis/janson ayırımı yapmaz ingilizler. hatırlayın, silverstone'da seyirci rekoru kırıldı bu sene. üstelik de mclaren'in kötü dönemleriydi britanya gp zamanında. insanlar button'ı izlemeye geldiler akın akın.

    organizasyon zaafiyeti olabilir…

  13. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    alttaki ''neden acaba?'' sorusuna bir seçenekte ben koyayım.buTTonLa hamiLTon ı karışTırmamdıkLarından oLabiLirmi.yyani Lewis varken Jensonda kim? gibisinden.hani atın yerine eşşeği bağlamamak hesabı :))

  14. Neden acabaaa :))Belkide herkesin istediği bir şampiyon olmayışındanmıdır.?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir