Toyota "Kobayashi Artık 2010 Sürücü Adaylarından"

yazar:

kategori:

Howett “Bana göre oldukça iyi iş çıkardı. Çok iyi bir manevra ile Fisi’yi geçti ve Button’a karşı çok iyi savunma yapıp bir kaç kez pozisyonunu geri aldı. İlk yarış için oldukça etkileyici.”

“Ancak yine de çok az performans kaybı vardı. Lastikleri maksimum çalışma seviyesinde tutmakta biraz zorlandı.” dedi.

Trulli’nin durumu hakkında konuşan Howett “Toyoya ile görüşüp görüşmediğini bilmiyorum. Yamashina-san ile çok yakın ilişkimiz var. Basında okudum ancak ben henüz görüşmelerin ne olduğunu bilmiyorum.”

“Toyota’nın Jarno’ya yaklaşımı konusunda şunu biliyorum: onun olasılık dışında bırakmayın. Ancak bir iki sorunun çözülmesi gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Ya nerden biliyorsunuz kobayashinin iyi olmayacağını çok tuhaf yorumlar var bu forumda_?

  2. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Sato dan dolayı japon pilotlara "Kamikaze" diyorduk ama sanırım son yarış ünvanı Weber devraldı desek yanlış olmaz 🙂

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    ne araç kural değişiklikleri ne puanlama sistemi.

    kobayashi ve sato tarzında pilotlardan gridde 10 pilot, seyir zevki sorununun kabasını alacaktır.

    Hamilton'dan sonra ilk yarışında, geleceğine dair bu kadar bilgi veren bir pilot hatırlamıyorum.

  4. Toyota F1 Başkanı John Howett kalbimden geçenlerin hepsini söylemiş Kobayashi için ve Kimi'yi de takıma kazandırırlar ise Kobayashi-Kimi iyi bir ikili olabilir toyota için.

  5. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Arkadaşlarım. İyi hoşsunuzda siz nasıl olurda Kimi ile Kobayashi!yi aynı yerde düşünürsünüz ve bir ikili olsun istersiniz.

    Bu adam tipik Japon, sadece bir yarışta şansı yaver gitti ve yarış dışı kalmadı, Satonun buna benzer ne yarışlarını gördük hatırlayın; Hamilton'u geçişini hatırlayın

    Hani pek Kimiden hazetmem ama bu kadarı ona bile yazık olur

  6. Emre Yılmaz avatarı

    Raikkonen-Kobayashi takımını kurabilirlerse gerçekten büyük iş yapmış olurlar. Kobayashi düşüncelerime göre yetenekli ve gözü kara bir pilot. Daha ilk yarışında bu kadar etkili olması çok iyiydi. Toyota iyi yola giriyor. İnşallah yakın zamanda ilk yarışı kazanırlar.

  7. Remzi Ersoy avatarı

    ben f1 de çok az gördüm kobayashinin naajimaya yaptığı cesur atağı.bu tarz pilotların sporun hareketliliği için ihtiyacı var.

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Jenson'a karşı savunması ilk yarışına göre harikaydı bence Toyota onu da 2010 için düşünmeli

  9. Toyota'nın buseneki aracı sezon başında en hızlı ikinci araçtı ve bunu şu an mevcut Toyota pilotları pek değerlendiremedi veya araç geliştirmede de önemli rol oynayamadılar. Toyota'da bunu görmüş olmalı ki pilotlarda böyle bir reform yapmak istiyor. Zaten Trulli artık yarışmamalı en azından Toyota ile. Çok uzun bir birliktelik oldu ama pek yararı oldu mu Trulli'nin Toyota'ya pek sanmıyorum. Raikkonen ve Kobayashi iyi bir ikili olur. Ama Raikkonen in kararı nasıl olacak bilinmez. Toyota'nın başarı kazanabilecek bir takım olduğu yönünde bir kararı olursa bence onu Toyota'da görebilirz. Raikkonen ile parlayan bir Toyota: aslında hoş olur. F1-Fan arkadaşın da dediği gibi Toyota'yı artık Formula 1 in de zirvesinde görmek iyi olur hem Toyota için hem Formula 1 için. Bekleyip göreceğiz.

  10. Bu sene Toyota (F1 YÖNETİMİ)'dan gördüğüm en doğru hamleleri ve kararları görüyorum. Raikkonen'e teklif ve Kobayashi gibi bir yeteneği kullanma düşüncesi. Trulli 5-6 yıldır Toyota'da bence artık yeter. Howett'in da zaten Trulli'ye koltuk vermeye niyeti yok açıkca. Başkaları ne der yönetimde orası muamma. Raikkonen'i istemeleri olumlu bir adım ki ona kesinlikle ihtiyaçları var. Çünkü bu sene Raikkonen veya onun ayarında bir pilot Toyota ile yarışsaydı Trulli'nin eline yüzüne bulaştırdığı yarışları podyum'la hatta galibiyet alarak bitirirdi. Kobayashi ilk yarışına göre ve lastikleri iyi ısıtamamasına rağmen ki bunu Howett söylüyor çok iyi yarıştı. Savunmaları ve atakları çok iyiydi. Aslında Glock'u istememelerine şaşırdım. Glock da genç ve iyi bir pilot en azından şimdiye kadar ki izlenimim hep böyle oldu. Umarım seneye Toyota'ya çok iyi başarılar getirebilecek bir sürücü kadrosu oluşur. Onlar artık Formula 1'in zirvesinde de olabilmeliler.

  11. YUNUSEMRE SUBAŞI avatarı
    YUNUSEMRE SUBAŞI

    Trulli gibi bir kazulet dense kobayaşi gibi genç ve trulliden çoq yetenekli bir adamın yarışmasını eminim sadece ben değil çoğu f1 izleyenler de istiyorlardır!!!

  12. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Kesinlikle yarıştırılmalı.Yeteneğini gördük ve F1 in butür pilotlara ihtiyacı var.İstikrarlı ama yavaş pilotları izlemektense,risk alan,agresif ve istikrarsız pilotları tercih ederim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir