"Patronlarından Mutsuz Olan Brawn Çalışanları Var"

yazar:

kategori:

Son haberler, Brawn’da bazı kişilerin mutsuz olduğu ve bu kişilerin Red Bull, MClaren ve Ferrari gibi büyük takımlardan teklif aldıkları yönünde.

Bunun yanında takımın şampiyon sürücüsü Jenson Button’ın, düşük maaş ve seyehat masrafları dışında yarışlar arasında tulumlarını da kendisinin yıkattığı, takımın harcamalar bölümünün bu ödemeyi kabul etmediği söyleniyor.

Bu konular hakkında konuşan Fry “Kimse bana bu konuda bir şey söylemedi. Çok şaşırdım. İnsanların endişelerinin neler olduğuna bakacağım ancak hiçbirisinden haberim yoktu.”

“Ancak bunlar varsa kendi içerimizde olan sorunlar. Varsa sorunlar onlarla konuşacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence hikaye değil bazı şeyler. Pilotuna bunları yaptıran mühendisine, elemanına neler yaptırmaz.
    Mercedes bu adamların üsütüne düşmez/düşemezse batıp gider bu adamlar. Şuan F1 piyasasında mühendis ve personel ihtiyacı var.

  2. Ama şu da bir gerçek ki bir garaj takımı yükselişe başladı mı, o takımın mühendisleri "aranan isim" olmaya başlıyorlar. Bunun en somut kanıtı Williams'ın 1990lı yıllardaki üstün araçlarına katkıda bulunup, ardından da McLaren'e geçen Adrian Newey'dir.

  3. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Kim neresinden uyduruyo anlamadım ama şurası kesin;bazıları sindiremedi bu başarıyı…Gölge düşürmeye çalışanlar,ne yaparlarsa yapsınlar;Brown sezonun en başarılı takımı..Sonucu değiştiremez kimse..

    Ayrıca şahsen tüm takımın mutlu olduğuna eminim;zira sponsor akını olacak ve sıkıntılı dönem geride kaldı onlar için.Gönülden tebrik ederim hepsini…

  4. Ahmet Yilmaz avatarı

    Evet bencede bunlar Brawn GP'yi yıpratmak için çıkartılan söylentiler. tıpkı Türkiye'de 3 büyükler başka bir takım palazlanmaya başlayınca hemen söylenti çıkartıyorlar, bu da Brawn GP'nin uyumunu, ve birlikteliğini bozmak için kasıtlı çıkartılan söylentiler.

  5. Yahu milyon dolarlar harcayan takim boyle seylerle tasarruf edermi arkadaslar, Brawngp nin basarisini kiskanan bir kac salak cikarmis olabilir bu soylentileri degilmi? Muhendisler`in az maas aldiklari icin mutlu olmamalari dogaldir, fakat unutmasinlar ki Brawn olmasaydi evlerinde oturacaklardi. Her takim bi ton isci cikariyor, kriz de herkes kuculuyor, oyle buyuk paralarla transferleri falan unutsunlar, ekmek yedikleri yere ihanet etmesinler..

  6. Button sanırım çekici kiralayıp ordan oraya aracını da kendisi taşıyordur.Böyle saçma sapan işmi olur ya.Takımın çamaşırcısı yokmu yaa.

  7. yol parası jensondan çamasır parası jensondan yemeğin bir kısmıda ona aittir Ross Brawn'a bak ya cimrilik yapıyo tamam finansal güç fazla olmayabilir ama yol parası filanda pilota ödetilmezki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir