Button, Şampiyonluğu Fabrikada da Kutladı

yazar:

kategori:

Fabrikada çalışanlara konuşan Button “Bugün burada sizlere büyük tebriklerimi sunmak ve takımdaki herkese teşekkür etmek için bulunuyorum. Yıllardan beri bu başarılar için çok sıkı çalışmalar yapıyoruz.”

“İçimizden bazıları burada çalışmaya 1998’de başladı ve ben burada 2003’te katıldım ancak herkes bu sonuç için çok fazla çalışma sergiledi. Çok fazla zor zamanla yüzleştik ve geçtiğimiz kış, bugün burada olabileceğimizi tahmin etmiyorduk.”

“Bu harika araç üzerinde çalışan herkesin burada olamaması çok üzücü.  Ancak takım devam edebilmek için küçülmek zorundaydı v bu sene olağanüstü olan bu aracı birlikte ürettik.”

“İlk senemizde, özellikle böylesine zor bir kışın ardından takımlar ve pilotlar şampiyonluğunu kazanmak inanılmaz bir başarı.”

“İlk yarışlar muhteşemdi. Parkta yürüyor gibi görünmüş olabiliriz ancak gerçekten öyle değildi. Ardından bazı zor yarışlar geçirdik özellikle de ben ancak takım olarak da zorlandık. Yine de mücadele ettik ve aracın gelişmesi gerektiğinde sizler bunu yaptınız.”

“Rubens de bize Valencia ve Monza’da 2 galibiyet kazandırdı bu da bizim morallerimiz için oldukça önemliydi. Aracın ne kadar hızlı olduğunu kanıtladık. Harika bir liderimiz, Ross var. Büyük Ayı bugün burada değil ancak o da döndüğünde sizlerle kutlama yapacaktır.”

“Geçtiğimiz hafta sonu Brezilya’da şampiyonluğu hak ettiğimizi kanıtladık. Çok sıkı mücadele ettik ve şampiyonada önemli olan ihtiyacın olduğunda gerekli sonucu almaktır.  Zor yarışlarımız oldu ancak her zaman elimizden gelenen en iyisini yaptık.”

“Bu yüzden artık gözlüklerimizi 2009 Formula 1 Şampiyonları olarak kaldıracağız. Hedeflediğimiz şeyi başardık.”

“Galibiyetlerimizi bugün burada kutlamanın benim için anlamı büyük ve gerçekten bundan keyif alacağız. Başarımıza vermiş olduğunuz harika katkıdan dolayı herkese çok teşekkür ederim.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    fabrikadaki çalışanları kutlamayı biraz geciktirdi o yüzden "kutlamayı başardı" denmiştir belki. ama bi sponsor için İngiltere'ye gittiği için kutlayamamış olabilir

  2. buttonda şampiyon ben de anlatabildimmi?kimse zaten sennayla filan kıyaslamıyor buttonı ama tarihe f1 2009 şampiyonu olarak geçti.şampiyonnn:)

  3. Zormuş demekki fabrikaya gitmek.Taksi parasını filan zor denkleştirmiş demek.
    O değilde ayranı yok içmeye şarap içiyorlar sahtekar herifler ahahaha.

  4. efendimayin  avatarı

    Damon hillde şampiyon senna da bilmem anlatabildimmi?

  5. Jenson Button, sonunda Brackley'deki fabrikaya gidip, Brezilya'da kazandıkları her iki şampiyonluğu takım çalışanlarıyla kutlamayı başardı.

    Allah Allah! zor birşeymiki başardı deniyor? engel olanmı var…enteresan…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir