Hamilton "Button Harika Bir Şampiyon Olacak"

yazar:

kategori:

Hamilton, Button’ın değerli bir şampiyon olduğuna inandığını ve ülkesinin onunla gurur duyduğunu söyledi.

Button “Tüm sene onu desteklediğimi biliyor ve onu görüp tebriklerimi sundum. Aylardan beri onun değerli bir şampiyon olacağını söylüyorum ve onun sporumuz için harika bir elçi olacağına inanıyorum.”

“Bu şampiyonluğun bir sene daha Büyük Britanya’da kalacağını gösteriyor ve gelecek sene de bunu evimizde tutmak için birlikte mücadele edeceğiz.”

“Ülkemizi gururlandırmak istiyoruz ve bu sezon Jenson’dan daha da fazlasını yapmasını isteyemezdiniz: 6 yarış kazandı ve her zaman kendisini kontrol etti. O harika bir şampiyon oldu.”

“Başardıklarından gurur duyuyorum ve Abu Dhabi’ye omzundaki yükün hafiflemesiyle hazır bir şekilde geleceğini düşünüyorum. Sezonun son yarışında Britanya için duble zaferi kazanırsak harika bir sonuç olur.”

“Şampiyon olmak garip ve gerçek olmayan bir duygu. Pazar günü Jenson’ın sürekli şampiyonum dediğini duydum ve tam olarak ne demek istediğini biliyorum.

Bana göre ben kendimi hâlâ şampiyon olarak görmüyorum. Aracımda 1 numarayı gördüğümde ve Melbourne’e geldiğimde bunun tabiki bir anlamı oldu ancak yine de her zamanki gibi başarılı olmaya kararlıyım.”

“Jenson’a tavsiyem bu zaferi yavaş yavaş söndürmesi ve keyif alması. Şampiyonluk kendisini daha önce istemediği şeylere yönlendirir ve dengeni sıfırlar. Rahatlayıp önündeki mücadelelere hazırlanırsın.”

“Ancak aynı zamanda inanılmaz derecde yükseltici bir şeyi hayatın için tamamen özel olan bir şey ile rahatlıyorsun. O, harika bir şampiyon olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Güzel demiş tabi sapıtmamak lazım. Sonuçta bu şampiyonlardan tarihte bir sürü var ve bu kupaya birden fazla sahip olan var.
    Şahsen ben V12 yi sağıma Monza'yı soluma verseler yinede sapıtmam. 😀

  2. Evet canım çok centilmen bu hamilton,
    o kadar centilmenki pilotlar birliğine üye olmayı centilmenliğine leke süreceği için uzun süre kabul etmedi(şu an üye mi bilmiyorum)diğer pilotlar tarafından aracı tehlikeli kulandığı yönünde uyaralınca,üstün yetenekli pilot olmanın kendine has kulanma stili olduğunu söyleme centilmenliğnde bulunmuştur bu hamilton,sezon başında ceza almasına sebep olan toyota olayını söylemeye gerek yok.

  3. mert merter avatarı

    Lewis i tebrik etmek lazim F1 de en cok ugrasilan pilot ama bu cocuk hala ingiliz centilmenligini üzerinden brakmadi tebrikler lewis en azindan icinde bir kötülük yok F1 seni degistirmedi hep böyle kal .

  4. efendimayin  avatarı

    Rakiplerinde en az kendi gibi arabsı olsun bakalım yine kazanabilecekmi?

  5. malboro ferrari yi sevmeyenlerin yaptığı yorumlarıda biliyoruz onun için küfür vb. şeyler olmadıkça yaptığımız yorumlara böyle cevaplar yazmayalım

  6. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Sen Bilirsin :=)))

  7. Bizim burda sesimiz yükseltme gibi bir şansımız yok,çirkin konuşmak ta benim lugatımda yok,kimseyi kızdırmak gibi bir amacım da yok sadece aklımdan geçenleri,yani düşünceni yazıyorum eğer buna tepki gelirse ki haksız olararak geleceğini düşünüyorum o zaman bende birdaha yazmam.

  8. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Dostum Madem Begenmiyorsun O zaman Hamilton Haberlerine Kiskirtici Yorumlar Yapma…Cok Tepki Ve Antipati Toplarsin Yoksa..Biz De Sevmedigimiz Pilotlara Boyle Kıskırtıcı Yorumlar Yaparsak Bu Sitede Ohooo 😀 Kan Çıkar Lütfen 🙂

  9. marlboro,üzerine alınma,ben seni değil hamiltonu sevmiyorum

  10. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Arkadasim Amacin Ney Senin Soyler Misin???

  11. Evet,bu günün çaylağı yarının bilgesi konuşuyor!,kulak verelim nasihatlarını dinleyelim,bakalım daha kimi işaret edecek bilge adam.

  12. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Aman şimdi AntiLewis'çiler başlar burda döktürmeye.Çünkü bazen yorumdan daha öteye geçiyorlar. 😀

  13. Canım ya insan bu kadarmı Mütavazi olur işte seni böyle olduğun için çok seviyorum:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir