Di Grassi, Manor ile Formula 1'e Girmeye Yakın

yazar:

kategori:

Di Grassi Manor’la görüşmeler yapsa da Renault’nun listesinde de bulunuyor ve sezon bittiğinde geleceğinin nasıl şekilleneceğinin daha da belli olacağını düşünüyor.

Di Grassi “Şu anda oldukça iyi görünüyoruz. Şu anda Renault’ya bağlıyım. Hâlâ karar verilmesi gereken bir koltuk var ve burada çok başarılı zamanlar geçirdim. Renault bana çok yardımcı oldu bu yüzden onlara bağlıyım.”

“Şu anda hangi pilotu istediklerini değerlendiriyorlar ve benimle ilgilenen yeni takımlar da var ancak şu anda hangisinin en iyi seçenek olacağını söylemek zor.”

“Bazıları en iyisi olmayacak ancak hangisinin en iyi seçim olacağı bir kaç hafta içerisinde belli olacak.” dedi.

Di Grassi, gelecek seneki yeni takımlar içerisinde kendisini en çok etkileyenin Manor olduğunu ancak şu anda konuşmaların hangi seviyede olduğunu söyleyemeyeceğini söyledi.

Renault’nun gelecek sene Robert Kubica’yla birlikte bir başka deneyimli sürücü istediği ve Timo Glock’un da pilot listesinde bulunduğu tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. arkadaşlar haberlere bakarsanız 2007 den bu yana renault takımı satcak oluyor ama sadece bir söylenti şimdi burda 2 pilot söz konusu benim korkum aha bu di grasi kobayaşi gibi olursa ozaman üzülürüm ama nelson gibi olursa üzülmem bence 2 pilot sutil olmalı

  2. mert merter avatarı

    YAZIK OLACAK RENOYA
    Bunca sene F1 de fabrika takimi olarak 100% reno olarak yaristi simdi sadece motor tedarikcisi olmak istiyor bir baska sitede reon takimi satmak istiyor haberlerini okudum ,
    ikiinci pilot konusu simdilik önemsiz gibi satis konusu yaninda

  3. Di Grassi Manor'da yarışmaya başlayabilir. Bir sezonda yeni gelen takımlarda veya alt sıra takımlarda yarışmak kendisine bir daha edinilmeyecek ve unutulmayacak tecrübeler kazandıracaktır. Eğer rekabetçi olduğu görülürse (kullandığı araca orantılı şekilde), Renault'un koltuğunu da ilerleyen senelerde alabilir.

  4. fatih keleş avatarı

    Kovalainen gelse sevinirim bence kova mclarena uyum sağlayamadı aslında hızlı birisi renaultta olursa kubicadan bile iyi olur bence.

  5. 2. pilot olarak bence glock veya sutil olmalı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir