Glock'un Abu Dhabi'de Dönüşü İçin Karar Salı Günü Verilecek

yazar:

kategori:

Alman pilot, Suzuka’daki sıralamalarda ayağının kesilmesine ve omurgasında ağrıya neden olan kazanın ardından Brezilya GP’de pistten uzak kalmıştı.

27 yaşındaki Glock şu anda Almanya’da Bad-Nauheim Sportklinic’de ve Auto Motor und Sport’la yaptığı söyleşide, Abu Dhabi’de pistte olmayı umut ettiğini ifade etti.

Glock: “Şimdiye kadar iyiyim. Hemen hemen normale döndüm. Dün karting yapıyordum ve herhangi bir ağrı sızı olmadı”

Yaşadığı bir sorun bacağında ve Glock, Japonya’daki doktorun mükemmel bir iş çıkaramadığına inanıyor.

Interlagos için son nokta, sıkışmış omurga oldu. Glock, doktorların, bu rahatrsızlığının geçmesi için 4-5 hafta geçmesi gerektiğini belirtti.

Abu Dhabi’ye gidip gitmeyeceği yönündeki son karar ise gelecek hafta Salı günü verilecek.

Pilotlar marketinde Glock’un ismi gelecek sezon için Renault’ta Robert Kubica’nın yanı için geçiyor. Alman pilot, zorunlu ayrılığının gelecek seneki planlarına etki etmeyeceğine inanıyor.

Glock: “Hiç bir şey bu iki yarışa bağlı değil. İnsanlar zaten benim ne olduğumu biliyor. Benim fiziksel olarak iyi olmam isteniyor. Kimse beni baskı altına almıyor”


Yorumlar

  1. rosberg daha 24 yaşında

  2. mert merter avatarı

    McLaren in yerinde olsam ugrasmam kimmi ile falan hem ucuz hemde yetenekli bir cocuk bu kobaysh kimmi 30 oldu hayfeld de 32 rosberg de 30 a dayandi bu cocuk daha 20 sinde neden olmasin hemde Lewis e iyi bir partner olur derim sizce ?

  3. ewt ya kesinlikle

  4. fatih keleş avatarı

    Kobayshiyi isterük bir yarış daha.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir