Toyota, Şampiyon Button'a Gözünü Dikti

yazar:

kategori:

Kazanılan şampiyonluğa ve Button’ın maaşının artacağını söylemesine rağmen Brawn’ın Button’ın istediği parayı vermek istemediğine inanılıyor.

Tarafların anlaşamaması halinde Toyota, 9 seneden beri kazanamadığı galibiyete ulaşmak için Button’ı almaya çalışacabilir.

Toyota F1 Başkanı John Howett “İnsanların gelecek seneki yerlerinin sağlam olduğuna inandıkları ancak gerçekte henüz sağlam olmayan sürücüler var. Pilot piyasasında neler olduğunu izliyoruz.” dedi.

Toyota, gelecek sene için henüz kimseyle anlaşmadı ancak Japon takımın bünyesine üst düzey sürücü kazandırmak istediği bilinen gerçek. Takımdan yapılan açıklamalarda Raikkonen’e teklif götürdükleri ancak Fin pilotun istediği paranın çok fazla olduğu belirtilmişti.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Biliyorum sıktım:) ama rosbergi neden düşünmüyorlar analmıyorum buttondan çok daha iyi olduğuna eminim. Ya da ben f1 den hiç anlamıyorum.

  2. En kötü karar kararsızlıktan iyidir deriz. Jenson'ın durumu gerçekten zor. Atlatması gereken bir sınav daha var. Malesef şuan için kimse bilmiyor hangi taraf daha hayırlı olur. Onun da net görebildiğini sanmıyorum. 🙂

  3. elif çivici avatarı

    Button,şampiyonluğu aldı bu kritik sezon içinde bile oldukça fazla motivasyon sorunları yaşadı.Toyota şampiyonluğa oynayabilecek bir araç üretemezse ellerinde patlar,yazık olur,Button un var olan seçenekleri de azalaır,Brawn da onu geri almaz,Bence Brawnda kalması en iyisi.

  4. mert merter avatarı

    Aslinda button Toyota ya gele bilir hem iyi bir araca hemde cok iyi para kazana bilir Brawn iyi bir mühendis ama parasi yok parasizda ask mesk olmuyo yani simdi kazanamazsa button bir dahaki sözlesmeye bu paralarida göremeyecek madem sampiyon oldun bunu nakte cevir button ve iyi teklifleri degerlendir

  5. Toyota'nın hedeflerine ulaşması için şu an kaliteli ve rekabetçi pilotlara ihtiyacı var. Toyota da bunun bilincinde. Glock'un rekabetçi olduğunu düşünsem bile onun yeri de garanti değil ne yazık ki.

  6. bence toyotanın şu an alabileceği en iyi pilot heidfeld olur.

  7. inci incili avatarı

    baktılar kimi den hayır yok buttn a geçtiler.

  8. efendimayin  avatarı

    Toyata demekki kimiden vazgeçmek zorunda kaldı. Brawnı bırakmayı isteyeceğini sanmıyorum buttonun çünkü mercedesin önemli bir ortağı olacak gibi. Fakat belli olmaz ben olsam başka sürücü arardım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir