Domenicali "14. Takım Sauber, F1'i Hak Ettiği İçin Destekliyoruz"

yazar:

kategori:

BMW Sauber zamanında Concorde Anlaşmasını imzalamadığı için seneye kendisine yer bulamadı ve takımın yeni sahibi Qadbak ile 14. takım olarak girmeye çalışacak.

Domenicali “Bizim tarafımızdan bu konu çok açık.14 takım olmasından memnun oluruz çünkü Sauber gibi podyumda tamamlayan bir takımı kaybetmekten üzülürüz.”

“Geleneklerine saygı gösteriyoruz ve onların yapısı var. Onlar için bu tür bir izin verebiliriz.”

“Sadece Sauber olursa buna izin verilmeli, eğer birisi bırakırsa o zaman yerine başkası geçmeden 13 takımla devam edebiliriz.” dedi.

Qadbak/Sauber’in gelecek sene yarışması halinde takımın motor tedariğini Ferrari sağlayacak.


Yorumlar

  1. ben de kalmalarını destekliyorum gerçi yenilerin hepsi gelmeyeceklerini tahmin ediyorumama…

  2. Emre Yılmaz avatarı

    İnşallah gridde görürüz sauberi

  3. menfaat çıkar hepsi bu ama veb saubere üzülüyorum

  4. Ferrari motor anlaşması açıklanmadan önce de aynı şeyi söylüyordu. Geçmişten bugüne iyi bir ilişkileri var tabi daha fazla konuşmalarına etken olabilir. Aslında diğer büyüklerin gerçekten ne düşündüğünü tam olarak bilmiyoruz. Williams harici net bir karşı çıkış gösteren yok açıkçası. (Yeni takımları politik olarak çok önemsemiyorum.)
    Arkasında kim olursa olsun ben de bu ismin kaybedilmemesi taraftarıyım. Bana Quadbak ve ortakları hakkında mali problemler ve spekülasyonlar olmadığı sürece izin verilecekmiş gibi geliyor.

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Ferrari, Sauber'e motor desteği verebilir. Aslında bırakın motoru Ferrari zamanında Sauberle şasisini bile paylaşıyordu. 2003-2004 sezonlarında böyle oldu.

    http://img183.imageshack.us/img183/6356/sauberferraridr1.jpg

    2004 sezonundan bir fotoğraf bu da

  6. Art niyet aramamak da benim görüşüm.

  7. bu benim görüşüm vega katılıp katılmamanızda sizin sorununuz

  8. Dominicali'nin düşüncelerinde bir art niyet aramamak gerekir. Kendisi oldukça samimi bir şekilde Sauber'in tarihinin güçlü olduğunu ve aynı zamanda Brezilya'da podyuma çıktıklarını söylemiş.

    Sauber gridde olmasını istediğim bir takım. Umarım mavi bir araçla grid'e dönerler. Büyük bir mühendislik firması olduğu tartışmasız bir gerçek.

  9. mert tabiki versin ayrıca sauberin yarışmasını en çok isteyenlerdenim ama gerçekçi bir açıklama gelmedi bana money

  10. mert merter avatarı

    ne var bunda mercedes de 3 takima motor veriyor Sauber de ferrari motor versin bizde de mercedes motoru var diyelimki bir takima daha motor verse mercedes F1 serisi mercedes serisine döner ve zevksiz bir hal alir ferrari ve ya toyota veya reno müsterilere motor saglaya bilir ama bu sadece 2 veya 3 takimla sinirli kalmali dahasi seriyi bozar McLaren su an RetBul a motor verdirmek istemiyorsa nedenin budur hertakimda mercedes motoru düsünemiyorum igrenc olur du ..

  11. mert merter avatarı

    Sauber yillarin takimi bencede F1 de kalmali McLaren taraftari olarak bende kalmasindan yanayim BMW basaramadi ama Sauber olarak yoluna devam ede bilir ve basarir.

  12. nedeni belli dominik kimseyi kandırmayalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir