Ecclestone: “F1’de Demokrasi Olmaz”

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Formula 1’deki sözde ‘demokrasi’nin sporda ‘eğlence’yi baltaladığını düşünüyor.

Canal Plus’a konuşan Ecclestone, “Bir şeyleri değiştirmek ister miydim? Evet, bir çok şeyi değiştirmek isterim. Biz burada eğlence işindeyiz. insanları eğlendirmemiz gerek.”

“Önceden, demokrasi yoktu. Bay (Enzo) Ferrari ya da (Colin) Chapman ile konuşurdum ve kararı verirdik. Şimdiyse, Jean Todt fazla demokratik. Herkesi memnun etmek istiyor.”

“Rekabetçi takımlar varken, herkes memnun etmek imkansızdır. Mercedes’in değişiklik istememesini anlayabiliyorum. Onların yerinde olsam ben de böyle kalmasını isterdim.”

“Benim şunu söyleyebilmem gerek: ‘Kurallar bunlar. Burada olmak isterseniz, harika, istemezseniz, defolun gidin.’ Hangi takım olursa olsun, ‘güle güle’.” diyor.


Yorumlar

“Ecclestone: “F1’de Demokrasi Olmaz”” için 12 yanıt

  1. doğruları yazan adam avatarı
    doğruları yazan adam

    ”güle güle” diyemeyeceği tek bir takım var.derse formula 1 biter.bildiğiniz üzere o takım ferrari 🙂 düşünün ki ferrari dördüncü bitirmiş sezonu ama en çok kazanan takım olmuş. durumu özetleyen bir olay bu.formula 1’in yok olmayacak iki takımı var; biri ferrari diğeri mclaren.ancak mclaren çekilse dahi ferrari’nin varlığı formula 1’e yeter.

    1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      +1

  2. Kendisi de farkına varmış onu söyleyebilmesi gerektiğini ama hala bir icraatını göremedik vasıfsızın.

  3. aslında doğru söylemiş… zaten bu demokrasi dediğimiz şey nedir, iyi bir şey midir kötü birşey midir o da tartışılır… demokrasi olması için öncelikle eğitim şarttır… yoksa okumayan, araştırmayan kişilerin bazı güçler tarafından cambaz a bak diye yönlendirilmesi ile oluşturulan yönetim şekli olarak demokrasi sadece az gelişmiş çoğunluğun hükümranlığı demektir…

  4. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Benim şunu söyleyebilmem gerek: ‘Kurallar bunlar. Burada olmak isterseniz, harika, istemezseniz, defolun gidin.’ Hangi takım olursa olsun, ‘güle güle’.” diyor.

    bunu demediğin için sıkıntı var zaten.

  5. Konu Dışı :

    @abdullah-celik bey tahmin oyununda son yarıştan puan alamamış görünüyorum. bir yanlışlık mı olmuş acaba ?

    1. bu tür şeyleri aslında iletişimden ya da özel mesajla halletsek daha iyi olur 🙂

      1. bir hata mı oldu bilmiyorum ama sizin adınız görünmüyor monacoda. tahmin yaptıgınıza emin misiniz

        1. msj gönderdim özelden dün ama 🙂 yaptım eminim

        2. @abdullah-celik msj gönderdim özelden dün ama 🙂 yaptım eminim

          1. @abdullah-celik baktım maalesef gözükmüyor. puan durumnda 3. sıradaydım yukarlarda arıyorum ismimi indim indim sıfır görünüyor. tahminler de aklımda hatta ham pite girince benım puanları da yedin hamılton dıye iç geçirmiştim. yapılabilecek bişey var mı peki ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir