Whitmarsh, Mclaren-Button İhtimalini Reddetmiyor"

yazar:

kategori:

Button, Brawn ile para konusunda anlaşamıyor ve Daily Mail ile Sun gazeteleri, Mclaren’in gelecek sene de 1 numaralı araçla devam edebileceğini iddia ediyorlar.

Daily Mail, Britanyalı sponsor Vodafone’un buna sıcak baktığını ve takımda 2 dünya şampiyonu sürücüyü görmek istediğini söyledi.

Sun gazetesine konuşan Vodafone sözcüsü de “Vodafone bu fikre oldukça sıcak bakıyor.” dedi.

Bu söylentiler hakkında konuşan Whitmarsh ise “Bir kaç sürücüyle görüştük. Daha fazlasını söyleyemeyiz.”

“Her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi iki sürücüyü kiralayacağız.” dedi.

Gazete Toyota’nın da Button’la ilgilendiğini ancak bunun pek mümkün görünmediğini söyledi.


Yorumlar

  1. Bora Subaşı sana bu laflarini yedirirdim ama ne yazikki bunu sana kanitlayamam cunku yorum yazma olayina 2007 yilinda cnnturkun sitesinde sezonun yarisina dogru tesadufen basladim ben yurt disinda oturdugum icin bu tur seylerin tr de olacagini hic dusunmezdim ama cnnturk ve ntv nin sitelerine duzenli olarak girerdim yine haberlere bakmak icin cnne girdim ve f1 sayfasini gordum sonrada yorumlari ve benim yorum olayi boyle basladi ayrica buna inanmak zorunda degilsin yada sana bunu aslinda kanitlamak zorunda da degilim ama sunu bil schumi ve hakinen cekismesini hayal veyal hatirliyorum yasim kucuktu f1 i schumi ve ferrari ile tanidim schumi birakti benim de yari heyecanimi aldi gitti ondan sonra kimiyi sevdim o birakana kadar da kimiciyim ayrica massayida severim ferrari sevgim hic bitmez ama benim zoruma gidiyor bu alonsonun ferraride yarismasi ben alonsonun kotu pilot oldugunu soylemiyorum asla 2 kere sampiyon olmus bir pilot ama o bence iyi bir rakip olur ferrariye adam mc larene gecince sandiki orda sampiyon olurum aslinda orda sampiyon olsaydi hic bizim takimi agzina bile almazdi ama hamilton ona iyi bir ders verdi oda baktiki sampiyon olacak yer yok ne yapalim zamanin da soyledigimiz sozleri yutup santanderden de yardimiyla ferrariye geldi umarim massa da 2010 da iyi bir ders verirde alonso efendi bundan sonra buyuk konusmaz ferrari nereden nereye geldi bunu soylemek eger sucsa ve bunu ferrari taraftari soyleyemez diye bir kural varsa ben bu kurali tanimiyorum ben takimimim hep tepede olmasini her zaman dogru seyler yapmasini isterim yanlis yapincada bunu soyleyecek kadar cesaretliyim sen bu duruma eyvallah diyorsan o seni baglar ama ne sen nede bir baskasi benim f1 ferrari schumi ve kimi sevgime laf edemez hele sen hic edemessin o yuzden ltf akilli ol ve boyle abuk subuk yorumlar yazmaktan uzak dur sen kendin ce seviyorsun f1 i ve ferrariyi ben de kendim ce son olarak ferrariyi sevmeseydim hic takim tutmazdim mc lareni ise hic tutmazdim ingilizleri hic sevmem roos brawn haric

  2. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    zfr sen Ferrari taraftarı asla değilsin.. Tüm kalbimle inanıyorum ki sen Rai ile birlikte McLarenden Ferrariye geldin.. Eski yorumlarına ulaşabilsem bunu kanıtlayacağım sana,, mutlaka bir yerde bir yorumunda McLarenden Ferrariye geçtiğini bulacağım buna inanıyorum.. Gelmişsin bana Ferrariden bahsediyorsun.. Uçurumdan aşağı çakılıyorsun hala Süperman havalarındasın.. Kardeşlerim bakmayın bunun Ferrari dediğine, ne tarafa döneceğini şaşırmış….

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "M1CHAEL" Desteğin İçin Teşekkürler 😉

  4. M1CHAEL ustad ya sen oyle diyorsan tamam sorun degil ama ben son olarak musabin yorumundan yola cikarak bora subasi ve onun gibi dusunen leri daha iyi ben ve benim gibileri kizdirmayacak yorumlar yazmaya davet ediyorum zaten borayi msn e cagirmamin sebebide bu yoksa orda yada burda ne borayla nede bir baskasiyla kavga edecek degilim zor bir ihtimal ama burda ki bazi arkadaslarla canli f1 bile izlemek isterdim hatta bora ile bile son olarak benden yasca buyuk olan ustadlara da saygilar

  5. 11 yıldır f1 izliyorum şimdiye kadar hiç bir şampiyon pilota bu haketmiyordu demedim olan olmuş kendi parçalasam ne yazacak hak etmese kazanamazdı zaten kimse bana para vermiyor karşılığında ne sevdiğim pilot ne de sevmediğim pilot. izlerken heyecan alıyormuyum kızıyormuyum sevinç böğürtüsü yapıyormuyum olay bu…

  6. birileri iyi olur kazanır birileri kötü olur kayberder.. bu sene brawn gp iyiydi kazandı button şampiyon oldu. geçen sene sürünüyordu çünkü kötüydü bu sene mcleren ferrari kötü oldu kaybetti sanki hiç olmayacaklarmış gibi bir kural var öyle oluncada sevgili yandaşları bir türlü kabullenemeyip hazmedemeyip buttona çamur atma sevdasına girdiler tamam button aham şaham bir pilot değil hatta bana kalsa brawn gpde sutilde olsa şampiyon olablirdi ki görüyoruz forceindianın son yarışlarını o pilotların hepsi yetenekli olmasalar süper lisansı alamazlardı onun için çamur atmadan önce iyi düşünün yada saygı göstermesini öğrenin .. (yine bir örnek loeb te ralli kralı ma f1 de yetenek yok ki alamadı)

  7. Emre Yılmaz avatarı

    MUSAB BERA yorum gerçekten harika. Şu sporu bilmek, takip etmek bile ayrıcalık. Bu arada haber dışı çok yorum var gerçekten 😀 Bu da bunlardan biri oldu.

  8. bora ve M1CHEAL yorumlarınız duyularım olmuş teşekkürler.MUSAB ında(yani hakanın)son yorumu bugüne kadarki gördüğüm en olgun yorum onada teşekkür ediyorum huzurlarınızda.

  9. Zfr aslında kızmamak lazım. Sizin gibi arkadaşlar yazdıklarıyla diğer müdavimleri bu yöne sevkettiniz. Buralarda diğer insanların pilotlarına çok atılıp tutuldu diğer insanlar düşünülmeden. Şekil itibari ile yanlışlıkları müdavimler bir çok kere dile getirdi ama dinlenmedi. Didem arkadaş bir kaç defa hissiyatını paylaştı bu mesajı gibi. Şimdilerde aşırı olmayan veya gayet normal olan yorumlara bile kızmanın bir alemi yok o yüzden.
    Bora ve Project'in abartmadığını görüyorum bence yorumları gayet normal.

  10. Bu adam bu sene iki takımın kötü olmasında dolayı şampiyon oldu.Seneye göreceğim ben onu.

  11. arkadaşlar ben aranızdaki birbirinizi üzen tartışmaya bir abiniz olarak nokta koyuyorum(aranızda benden büyük varsa oda benim abimdir küçüklerde kardeşimdir). artık yazmayın. şunu unutmayalımki dünyanın en ilmi sporunun aşıklarıyız. bu bizi zaten dışarda ki milyonlardan farklı kılıyor. üstelik sayı olarakta bu kadar detaylı takip eden türkiyede 5000 kişi varmıdır pek zannetmiyorum. araçlar vızz vızzz ne güzel geçiyor deyipte olayın sadece o kadarlık kısmında kalmış daha çok insan olabilir. ama annesinin doğum tarihini bilmeyipte burada sevdiği pilot kim kimi ne zaman geçmiş ne kadar yarış kazanmış ne kadar puan almış vs. çok iyi bilecek kadar bu sporun aşıklarıyız. yani aslında hepimiz yaşadığımız ortamların fenomenleriyiz. gelin bu avangart grup birbirimizi üzmeyelim. hepinize selamlar…gözümsünüz…:)))

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    zfr inan bana ben kimseye kişisel olarak hakaret etmiyorum. Bu nedenle bana söylediğin laflar sana aittir ve bu nedenlede msn dir veya başka iletişimdir benim dünyamdan uzak dur..

    Musab Bera m ve Kadir Yılmaz'ım bana yeter kardeşim.. bazılarına sivri gelsede bu iki kardeşimi seviyorum. Pilot veya Takım sevmek içten gelen bir duygudur; eyvallah saygı duyuyorum. Her yorumumu kendinize düşmanca yapılmış kabul etmeyin, aklınızı başınıza alın diye söylüyorda olabilirim.

    Başkaları size kazık soksada benim laflarım sizi nedense zıplatıyor.. istiyorum ki hep burada olalım hepimiz, bilgilerimiz gelişsin ve biraz daha mantıklı olalım.. Kimseyi akıllı yapamam zaten,, olsa kendime veririm, bazen düşünüyorum burada neden bulunuyorum diye..

    Cevabı çok basit "burada olmayı seviyorum"

  13. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    evet arkadas ben ve benım gıbıler gocmen kusuz.hata arıyız.vız vız ucar bır o cıcege bır bu cıcege konarız.

    yahu f1 de takımmı pılotmu dıye defalarca tartısıldı ve ısteyen takım ısteyen pılot tutar kısmında anlasıldı.hala gocmen kus muhabbetı
    arkadas bız kımıcıyız ve kımı nereye gıderse gıtsın bız ordayız. mc laren deydı bız oradaydık.feraarıye geldı bızde geldık.sımdı nereye gıderse gıtsın bızde gıdecegız ve kıvırmadan soyluyoruz.evet kımı nerdeyse bız ordayız.

    bızde bazı takımları ve pılotları elestırdık elestırıyoruz.ısteyen kımıyıde elestırebılır.ancak neden abartı denıyor merak edıyorum.bu kadar fanı taraftarı varken.bu kadar haber altlarına yorum rekorları yazılırken ve konuyla alakası yokken bıle taraflı tarafıs yorumlara konu oluyorsa bıraz sız dusunun neden abartıldıgını.

    sızın takımlarınız pılotlarınız sıze bızım pılotumuz bıze kalsın.uzatmaya gerek yok arkadaslar

  14. bora bak sana daha evvel kimici olma için teklif yaptım. nazlı bir şekilde olmaz dedin:) kızdırma benim pilotdaş arkadaşlarımı…mümkün değil almazlar aramıza seni ona göre:)

  15. efendimayin kardes benim lafim adam gibi elestirenlere onlara sozum yok elbetteki insan oglu yanlis yapacak dogruda nasil dogru bir sey yapinca ovuluyorsa yanlis yapincada yerilecek ve elestirilicek ama bu arkadas kafayi kimiyle bozmus nerde olursa olsun alakali yada alakasiz her yerde bir kimi dusmanligi var ayrica bende bir ferrari taraftariyim ama ferrari yanlis yapinca elestiririm dogru yapinca da her kes kadar sevinir ve tabiri caizse goklere ucarim ama bu arkadas ben ve benim gibi dusununen hic bir ferrariciyi kabul etmiyor zaten kendisi de bir ferrari hissedari sanirsam

  16. efendimayin  avatarı

    Bora subaşına neden kızıyorsunuz ki? Kaharet felan etmemiş kimiyi elştirmeside normal bende eleştiriyorum ve diyorumki çok abartılan bir sürücü. Hakaret etmeden eleştirmek herkesin hakkıdır. Bu arada kimi nascara gitmek zorunda kalacak galiba 🙂

  17. efendimayin  avatarı

    Rosbergi isterük iyi bir takımı hakediyor çok istikrarlı sıralamada da çok iyi button gibi 10 pilot eder. Genç, alman(takım için önemli), hırslı, başarıya aç, fazla para istemez. Ayrıca gp2 şampiyonu. Kimiden bile iyi olduğunu düşünüyorum.

  18. Emre Yılmaz avatarı

    Kimide Nicoda Nickte Jensondan iyi pilotlar. Yanlış seçim olur Jenson. Bir Ferrarici olarak söylüyorum.

  19. ayrica bora efendi kendine cok guveniyorsan gel msne de orda gorelim seni ayrica can bundy yorumun 10 numara

  20. iyi valla site yoneticileri bu bu anten bora subasinin ne ozeligi var her yerde tutturmus kimi dusmanligi yapiyor kendine gore bizi ferrari taraftari saymiyor biz de bu sahisa cevap yazinca hemen yorumlarimizi kaldiriyorsunuz ltf eger bizim yorumlar saygisizlik iceriyorsa bu f1 e fransiz vatandsin yorumlarini iyi okuyun

  21. Aynı durum motor tedarikçileri için de geçerli.Toyota nın Williams a yaptığını görmedinizmi?.Motora karşılık Nakajima.
    Mercedes de bu birliktelikten rahatsız olabilir.

  22. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    santander istedi alonso farklı bir yoldan ferrari koltuğuna oturdu.

    şimdi vodafone istiyor button koltuğu kapacak gibi.

    çok kötü bir dönem başlıyor. takım idarecileri değil sponsorlar pilotlarını seçiyor. pilotlar hakettikleri için değil sponsorlar tarafından şantaj kokan, bu pilot olsa iyi olur şeklinde, niyetlerini belli etmeleri sayesinde koltukların sahipleri oluyorlar. (alonso veya button yavaşdır demiyorum)

    dua etsinler nokia zarar açıklıyor. yoksa ani bir kararla f1 sponsorluğunu gündeme alsa idi raikkonen'in konumuda farklılık arz edecekti. o zaman da rai sponsoruna söyleyecekti ben şu takımda yarışmak istiyorum diye. sponsorda takıma dönüp ya rai ya ayrılık diyecekti. money talks.

  23. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Siz poker oyununu bilirmisiniz.. Eliniz çok kötü ama bana blöf yapıyorsunuz.. birde rest diyorsunuz.. Eliniz kötü bunu bilin.

    Kimiye yolunun açık olmasını diliyorum; kızgınlığım Ferrariye savaş açan göçmen kuşlaradır.. Yolunuz açık olsun tekrar

  24. bora subası nın daha once yaptıgı yorumlardan karakter ve de tarafsızlık analizlerini yapmıstık o yuzden hiiic ciddiye almıyorum hersey serbest ona

  25. zamanında kimsenin begenmedigi adam sampiyon olmus ve de cok kıymetli olmus , evet button iyi bir pilot ama asla en iyilerden degil mc larene de gidebilir tabi lewis e aranan 2. pilot olabilir

  26. onuda uyarıyoruz sadece sen ile ilgili deil ben de şumiye aynı şekilde diğer pilot taraftarlarına böyle ithamlarda bulunsam emin ol kimsenin hoşuna gitmez sen yine de yorumlarını kimseyi inciltmeden yaz kardeşim

  27. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sen benimkine iğne mi diyorsun bak Marlboro Project 4'e mübarek çuvaldızı sokmuş resmen.. ama algılama farkı tabi

  28. ben kimi yi eleştirme demiyorum tabi ki eleştirilecek her pilotun eleştildiği gibi ama senin yorumların çok iğneli dikkat çekiyor anlatabildimmi.

  29. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Arkadasim Ne Alaka… Ben Sana Tam tersine Destek Ciktim +Rep Verdim…Çaresiz Kalınca Lütfen Abuk Sabuk Bahanelere Yönelmeyin

  30. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Marlboro Project 4 Tarih: 23.10.2009 14:22:06
    bu yazıyı ben yazsam herhalde bütün sadece (-) basmayı bilen konuşma özürlü arkadaşlarını toplardın sanırım

  31. her her zaman aynısını yapıyosun bora mazeret arama ayıp oluyor kardeşimmm

  32. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    ben kimseye hakaret etmiyorum.. Kimiyi istemiyorum diyen bir sürü Maccacı var ama nedense sadece beni görür oldunuz..

  33. değnek sizin elinizde vurun abalıya

  34. şu yorumlarımı silen adam her zaman yorumlarında kimiye hakaret eden arkadaşın yorumunu niye saklıyor acaba lütfen bu kadar da kimi ye düşman olduğunuzu belli etmeyin cümle alem anladı

  35. oy oy oy kavga var koşuuuuuuun.

  36. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "sen merak etme kimi mc larene giderse sana ve senin gibilere ordan da ders verecek hiiiicccccc merak etme konusmaya buraya yorum yazmaya yuzunuz bile tutmayacakkkkkkk" ahahahaha…. Bu yorumlariniza sadece gülüyorum ne kadar umutsuz ve bossunuz ki kimi mclaren a gelsin diye yalvariyorsunuz..Noldu Ferrari nize falan…???

  37. geveze bora ben konyali degilim ama sorun degil konyali da olsam orasida tr nin bir ili ve siveside hic sorun degil arasira oluyor boyle harf hatalari ayrica sen merak etme kimi mc larene giderse sana ve senin gibilere ordan da ders verecek hiiiicccccc merak etme konusmaya buraya yorum yazmaya yuzunuz bile tutmayacakkkkkkk

  38. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Valla yeminle diyorum Kimi McLaren'e gitsin bütün kalbimle dua ediyorum. Ben neler çektiysem aynısını Maccacılar da çeksin..

    Bu arada işgence değil İşkence. Gonyalı şivesiyle yazmayalım

  39. mc-rai kardes onun bir taraflarina batiyor kimi de acisini boyle ifade ediyor

  40. yaa ne kadar antipati bir adamsın her kimi haberine muhalefet yeter beee

  41. Bora Subaşı sen cok biliyorsun dimi ya anlamadigim hem kimiyi sevmiyorsun hemde olur olmaz her yerde kimiyle alakali yorum yapmaktan da geri kalmiyorsun ama bir gun sende susacaksin yada susmak zorunda kalacaksin senin gibi birisinin tuttugu takimi tutmak bile isgencedir ben bunu kendime hakaret olarak goruyorum sen al basina cal ve son olarak senin f1 bilgin 0 in altinda donar digerlerine gore

  42. gelir olmaz gider yine olmaz bıraksında siz de kurtulun bizde f1 in tadına doyum olmaz

  43. kimi kadar başınıza taş düşsün

  44. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sanmıyorum ki McLaren, Kimi Raikonen ile yoluna devam etmek istesin. Bence bunun bir çok nedeni var, daha yüksek para için Takımını bırakıp En büyük rakibine gittin. Oysa McLaren sadakati pek sever, aynı Ferrari gibi. Ferraride yarışçılarından yüksek sadakat bekler. O zaman Kimi’yi neden McLaren’den aldınız derseniz. O da Montezelemo’nun fantazisi diyebilirim ancak.

    Kendini hala dev aynasında görenler durumu tekrar gözden geçirmeliler bence. Diğer pilotlar kapış kapış giderken, hala en yüksek parayı istemek biraz fazla iyimserlik gibime geliyor. Toyota’nın teklifi bence iyi olmalı. Ama bu kadar parayı hakediyor mu derseniz… cevabını Toyota verdi zaten “Bu kadar para etmez”

  45. Marlboro Project 4 bi nebzede olsa içimdekileri çok güzel yorumlamışsın tebrik ediyorum seni:))

  46. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Bazi Fanlar Yüzünden Acikcasi Kimi'den Sogudum Ve Kimi'nin Mclaren'a gelmesini İstemez Oldum…Sahte Taraftarlara İhtiyacimiz Yok…Mclaren Ve Mercedes Ayrilirsa Mclarande 2 İngiliz Pilot Ve Sponsorlar Vs.vs Hic Kötü Olmaz .) Heidfeld Olmazsa Button'da Bir Seçenek Tabiki

  47. bu durumda lewis ikinci araca binmek durumunda kalıcak, button da kötü bir seçenek olmaz mclaren için, raikkonenden sonra belki düşünülebilir

  48. yaşar koçyiğit
    sezon başında kritik geçişler yapmıştı, ilk turlarda kersli araçları falan geçmişti. aslında bu sezon çok az geçiş olduğunu düşünnürsek ortalaması en yüksek pilot bile olabilir..

  49. mert merter avatarı

    Bugünkü en süper haber 1-2 nolu araclar yine bizde olur :))))
    cok gülerim valla

  50. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Yok kardeşim ben Kimi'yi McLaren'de istiyorum.. Gerekirse söyleyelim Santander'e bize son bir iyilik yapsın Kimi'yi kazandıralım McLaren'e

  51. button yaptığı her geçişi başarıyla tamamlamasıyla bilinir. şu ana kadar liderlik mücadelesi vermediği için pek dikkat çekmedi ancak geçişini başarıyla tamamlayan ve oldukça geçiş yapan pilotlar arasında yer alıyordu.

  52. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Button'ın 2004'te söylediği "köpek kadar yavaşlar" lafını hatırlatıcak biri çıkar umarım

  53. Ne işi var Buttonun McLarende ya,zamınında McLaren için "köpek kadar yavaşlar" diyen adamı bu takıma almayın sakın.bizden uzak olsun…

  54. Button ve McLaren??? Hiç de Fena olmaz ama benim gönlüm Heidfeld'den yana..hayırlısı takımımızın en dogru kararı verecegine inanıyorum.

  55. ben buttonun son brezilya yarışına kadar böyle yarıştığını görmemiştim.belki geçtiği adamlar çaylaktı felan ama uğraştı birşeyler yapmak için. daha önce hiç böyle mücadele ettiğini hatırlamıyorum belkide ben yanılıyorum.

  56. Valla aslında çok iyi olur.Hamilton gözükara bir pilot Senna tarzı.Buttonda yetenekli .Prost tarzı bir pilot.İlginç ve güzel olur bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir