Tost, Loeb'in Yarışmayacak Olmasından Memnun

yazar:

kategori:

Tost “Eğer Red Bull pazarlama bakımından böyle bir şey isteseydi o zaman bu gerçekleşirdi.” dedi ancak bu girişimin sportif bakımdan mantıklı olmadığını ve Loeb’ün rekabetçi olmak için en az 15000 km test yapmış olması gerektiğini söyledi.

Tost “Formula 1’deki mücadele her zamandan daha fazla. En kötü ihtimalle 3-4 sn daha yavaş olurdu.”

“Araç kullanmasını biliyor: eğer bilmeseydi 6 defa dünya ralli şampiyonu olamazdı. Ancak F1’de son saniye en zorlu olandı ve Valentino Rossi de bunun farkına vardı.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Bence rally pilotu f1 i rahat sürer ama hızlı olup olmayacağı belli olmaz ama bir f1 pilotu rally arabasını kolayca süremez hemen.

  2. Rossi gibi Loeb'in de f1 de test yapmak hatta yarışa çıkmak istemesinin sebebi, hem f1'in diğer serilerden çok daha fazla popüler olması hem de kendilerini bir f1 aracıyla sınamak istemeleri bence. Bu arada 15.000 km test demiş Tost. bknz http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/091023093327.shtml

  3. hayır 15000 km diyor tost

  4. SpeedMan sanırım 1500 km dir.Yoksa okadar km test dünyanın masrafı açar takıma.Hem sadece 1-2 yarış için değermi okadar masrafa oda ayrı konu.

  5. çünkü formula 1 motor sporlarının zirvesi.

  6. ben anlamıyorum başka seride yarışanlar niye gelipte formula 1 de test yapmak isterler veya niye yarışmaya çalışırlar.

  7. son cümle çok acı ve gerçek olmuş 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir