Abu Dhabi GP Öncesi McLaren

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Muhteşem bir ikinci yarı geçiriyoruz ve sezonu bir galibiyetle bitirmek mükemmel olacak. Bu bizi kış dönemine tam motive ile uğurlar ve 2010 sezonu için de cesaretleniriz. Abu Dhabi ile ilgili sinyallere göre bize göre bir başka güçlü pist. Uzun düzlüklere çıkan bol yavaş viraj var ve KERS buralarda çok avantaj sağlıyor”

“KERS’in son yarışı olacak gibi görünmesiyle mükemmel bir sonuçla (yeni sistemi) yollamak harika olacaktır. Vodafone McLaren Mercedes sisteminin bu işte en iyisi olmasını sağlamak için sıkı çalışan mühendisler için de harika olur”

Heikki Kovalainen: “Brezilya’da çok güçlü bir yarış çıkardım ve takımlar klasmanında üçüncülüğü korumak için Abu Dhabi’de puanlar almaya kararlıyım. Pistte görüklerime göre oldukça iyi. Turun başında bir kaç hızlı viraj var ama sonrasında bitime doğru yavaş hızlı, teknik bir bölüm var”

“Yine de geçiş için zor bir pist gibi görünüyor. Ama tesisler inanılmaz. Tamamıyla 1. sınıf. Bana göre akşamüstü yarış fikri sporumuz için çok iyi. Singapur, gelece yarışları için stardartları çok yükseğe taşıdı ama Abu Dhabi, Formula 1’de yeni standartlar belirleyecek gibi. Orada piste çıkmak için sabırsızlanıyorum”

Martin Whitmarsh: “Takımlar sıralamasında Brezilya’da Ferrari’yi üçüncülük için geçmiş olabiliriz ama 1 yarış kala 1 puan önde olmak, yerimizi sağlamlaştırmak için mümkün olan azami puanları alma yönünde yoğunlaşmamız anlamına geliyor.”

“Her zamanki gibi takımdaki hazırlıklarda herhangi bir gevşeme yok. Abu Dhabi’ye, sadece Brezilya’da gösterdiğimiz gelişen tempomuzdan cesaret alarak gitmyioruz, ayrıca sezonun son yarışının bize zafer fırsatı vermesi konusunda da iyimseriz”

“Abu Dhabi ile ilgili duyduklarım ve gördüklerim, yarış organizatörlerinin mükemmel için çabaladıklarını gösteriyor. Pist zaten dünyada başka yerlerde gördüğümüz tesisleri gölgede bırakmış gibi ve önceden Singapur’da olduğu gibi bu hafta sonundaki yarışın da Formula 1 için yeni bir kilometre taşı oluşturması, dünyanın geri kalanı ve Osta Doğu’da spor için yeni fırsatların açılması konularında çok iyimserim.”

Norbert Haug : “Bu heyecan verici sezon, yeni Abu Dhabi pisti ile sona eriyor. Burası, Formula 1 yarış pistlerinde teknolojinin son noktasını terif ediyor. Eminim ki gerçekten heyecanlı ve sıkı mücadelenin olduğu bir yarış olacak”

“Her iki dünya şampiyonluğunun da belirlenmesinin ardından her takım, sezonun bu prestijli son yarışını kazanma şansını kullanmak isteyecek. Temmuz sonlarında Lewis’in Macaristan’daki zaferinden bu yana Vodafone McLaren Mercedes, açık bir şelikde yukarı yönlü eğilim gösterdi.”

“Hem Lewis hem de Vodafone McLaren Mercedes, 2 galibiyet ve 5 podyum başarısı gösterdi, böylelikle de diğer takımlardan ve pilotlardan  son 7 yarışta daha fazla puan toplandı”

“Bu yönde devam etmeye çalışıyoruz ve umarım Lewis’in kazandığı son cadde yarışı Singapur’dakine benzer sonuç alırız”


Yorumlar

  1. Sinan ve Emre insanımsıları, şu yorumu ben yapsam bu site yıkılırdı.Yarıştan sonra yüzünüzü görmeyi çok isterim.

  2. işin aslı ikinci yarı itibariyle mclaren en iyi araç…fakat bu iyi araç ile bana göre kazanılan puan bana göre az.

  3. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    takımlar klasmanında üçüncülüğü korumak için Abu Dhabi'de puanlar almaya kararlıyım.

    Kovalainen Hırslanmış 😀 İlk Kez Böle Yorumunu Gördüm 😀 3-4 Senedir.

  4. Emre Yılmaz avatarı

    İnşallah kötü bir hafta sonu olur McLaren için. Ferrarimiz alsın üçüncülüğü.

  5. 3. lüğü koruyarak ayrılmak güzel olur. Takımıma güveniyorum.

  6. Sezonun son yarışı ve damalı bayragı ilk gören Lewisim inş. sen olursun.

  7. mclaren de singapurdan sonra gelişimi bırakmış görünüyor, burada güçlü olacağız ve umarım kovanın da yardımlarıyla 3.lüğü elde edeceğiz

  8. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Sezonu bir galibiyetle daha bitirmek ve 3.lüğü Garantilemek Dileğiyle…Go Lewis Go Heikki..Forever Vodafone Mclaren Mercedes!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir