Abu Dhabi GP Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica: Şu ana kadar hiç Abu Dhabi pistine gitmedim. Simülatörümüz olmadığı için pisti sadece internetten ve bazı sunumlardan biliyorum. Pist çok ilginç görünüyor. Pistin etrafındaki tesisler ve binalar olağanüstü görünüyorlar. Ancak pistte Formula 1 aracıyla bir kaç tur atmadan önce yorum yapmak zor.

Ancak geçmişteki deneyimlerimden durumu tahmin edebiliyorum. 2008’de hem Valencia hem de Singapur takvimde yeniydi. Ben kendimi yeni bir pistte çok zaman geçirmek zorunda hissetmeyen birisi olarak görüyorum. Mümkün olduğu kadar kısa sürede pisti öğrenmek için cuma günü çok yoğun geçecek. Ben de oraya gitmek için sabırsızlanıyorum. Bu takımla son yarışım olacak ancak gelecek sene onları gridde görmek istiyorum.

Nick Heidfeld: Tekrar yaz günleri yaşayacağımız için mutluyum ve ailem ile Abu Dhabi’de daha fazla zaman geçirmek için bir kaç gün erken gideceğiz. Yeni pist hakkında çok heyecanlıyım. Oraya giden herkes inanılmaz bir pist olduğunu söyledi. Yeni bir pisti keşfetmek her zaman güzeldir. Diğer yeni pistlerde simulatörün olmamasından dolayı zarar görmedim ve bu şekilde yeni bir pistte garajdan ilk çıkış çok heyecanlı oluyor.

Takımdaki herkes için çok heyecanlı bir yarış olacak. Şu ana kadar ayrılacağımı düşünmemiştim. Ancak bu Abu Dhabi’de değişecek ve oldukça zor bir hafta sonu olacak. Gerçekten takımın 2010 gridinde yer almasını istiyorum.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    Umarım gridde kalırlar. Son podyum iyiydi Robert bu yarışta ne yapacak bakalım.

  2. aslından en muhteşem araç bu(apocan okuyormu acaba). harikulade bundan daha iyisini görmedim böyle bir takım gelmedi gelmezde gitmeyin lütfen en büyük bmw başka büyük yooook..pilotları en iyi pilotlar daha ne söyleyeyim. bu takımı anlatmaya kelimeler yetmez….apocan merhaba:) :):):)

  3. efendimayin  avatarı

    Abu dhabiyi rfactor bolca oynadım. Açıkçası sürüş açısından pek zevkli gelmedi. Mesela melbournede sürmek daha zevkli. Pist sıkıc bence ama izlemesi zevkli olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir