Villeneuve “Kuralları Taraftarlara Sormak Tehlikeli”

yazar:

kategori:

Eski şampiyonlardan Jacques Villeneuve, Formula 1’in geleceğini şekillendirirken taraftarların düşüncelerine başvurmanın tehlikeli bir yöntem olacağını düşünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Strateji Grubu toplantısının ardından hem GPDA, hem de  Autosport, F1 Racing ve Motorsport News siteleri gelecek kurallarıyla ilgili anketlerini taraftarlara sundu.

Villeneuve, Formula 1’in yeni taraftarlara odaklanmak yerine mevcut taraftarları mutlu etmeye çalışması gerektiğini söyledi.

Villeneuve “Taraftarlara ne istediklerini sormak tehlikeli olur çünkü modern F1’in çoğu zaten taraftarların istediği şeyler.”

“Açıkçası bu çalışmıyor. Gerekli olan şey biliniyor ve bu çok karmaşık.”

“5 saniyede bir çözüm bulunmaz. Şu anda geçmişe oranla tonla geçiş oluyor ancak insanlar eskiye kıyasla daha fazla sıkılıyorlar.”

“Eksik olan şey özel Formula 1. Formula daha fazla taraftar bulmaya çalışmaktan vazgeçmeli ve mevcut taraftarlarına odaklanmalı.” dedi.

Özel Formula 1’den ne kastettiğinin sorulması üzerine Villeneuve “Özel olan şey kimsenin süremeyeceği araçtır.”

“Dünyada sadece 10 kişinin düzgünce sürebileceği bir araç olmalı ve diğer 10’u da düzgün bir şekilde hayatta kalmalı. Eskiden olduğu gibi olmalı.”

“Çok hızlı bir araba olmalı. F1 her şeyin ekstremi olmalı.”  dedi.

 


Yorumlar

“Villeneuve “Kuralları Taraftarlara Sormak Tehlikeli”” için 4 yanıt

  1. Sonunda söyledikleri başında söylediklerini yalanlayan bi absürtlük işte….

  2. en basta villeneuve e bişi sormak tehlikeli. modern F1 taraftarların istedikleriyle yakından uzaktan alakalı değil

  3. Villeneuve “Taraftarlara ne istediklerini sormak tehlikeli olur çünkü modern F1’in çoğu zaten taraftarların istediği şeyler.” V6 turbo hybrid motorları ve bu saçma burunları biz istemedik.

  4. Zaten istedigimiz bu yapiyoruz diyor yapay her seyi yapay yapiyorsun ve bunu anlamiyorsun sonra her sey istege gore biz dogal istiyoruz. Ilk defa soylenen biseymis gibi en son kendi soylemis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir